BEER IS IN THE AIR

Vrijstaat Vanmol brouwt ambachtelijk bier in blik voor Air Antwerp

Vandaag vinden de allereerste lijnvluchten van Air Antwerp plaats. De nieuwe regionale luchtvaartmaatschappij die voortaan de Scheldestad met London City Airport verbindt, heeft namelijk beslist om naar aanleiding van de lancering van de nieuwe route een laag alcoholisch bier van het brouwerijtje te serveren.

“Een tijdje geleden werden wij door Air Antwerp gecontacteerd met de vraag of Vrijstaat Vanmol voor een lekker bier in blik kon zorgen”, vertelde brouwer-cartoonist Erwin Vanmol, “Zo’n verzoek laten wij natuurlijk niet links liggen, integendeel. We kozen voor onze frisse, hoppige Janimal met een alcoholpercentage van 3,3% en ontwierpen een speciaal etiket met daarop de skylines van Antwerpen en de Britse hoofdstad. Wij zijn ervan overtuigd dat, eens de Britten onze smaakvolle IPA geproefd hebben, er ongetwijfeld nog een goede oplossing voor de Brexit uit de bus komt!”

Jan Panneels, Erwins 18-jarige medevennoot en assistent-brouwer, voegde eraan toe: “De Belgische bieren hebben samen met de Belgische chocolade, diamant en frietjes ons land wereldfaam bezorgd. Jonge KMO’s met ambitie moeten elkaar steunen. Daarom danken wij de Antwerpse luchtvaartmaatschappij dat hun keuze gevallen is op ons ambachtelijk bier. Geef toe, de mannen en vrouwen van het team van Air Antwerp zijn mensen met goede smaak. Wij wensen hen dan ook alle succes toe. Many hoppy landings!”

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open