SUPER 8 PILS BIO

Brouwerij Haacht lanceert een nieuw SUPER 8-bier: de biologische SUPER 8 Pils. De jongste telg in het gamma is een authentieke versie van een échte, Belgische pils met een stevige portie hop. Gebrouwen naar een origineel recept en volgens de regels van de kunst. Het resultaat is een verfrissende, bittere pils met een biologisch EU-certificaat.

“Wat SUPER 8 Pils vooral onderscheidt, is dat hij bio en glutenvrij is”, vertelt Lien Meeus, Managing Director Marketing and Communications van Brouwerij Haacht. “Het is de dorstlesser van het SUPER 8-gamma, een frisse doordrinker met een alcoholpercentage van 5,2%. Een gedurfde dosis kruidige biohop en gerstemout van biologische oorsprong maken deze pils puur en bitter, wat een echte pilsliefhebber zal waarderen.”

De keuze om een nieuwe pils op de markt te brengen, ligt volledig in lijn met het speelse en innovatieve karakter van het SUPER 8-gamma. Met een Export, IPA, Blanche en Flandrien in het assortiment komt de familie bieren tegemoet aan een nieuwe generatie bierdrinkers die graag op zoek gaat naar lekker onverwachte afwisseling.

“Met de SUPER 8 Pils zet Brouwerij Haacht een volgende stap in duurzaam ondernemen. Het is onze ambitie om op termijn producten te ontwikkelen met Belgische ingrediënten”, besluit Lien Meeus.

Partager cet article:

Même catégorie

Articles récents

Ceci pourrait vous plaire

Annonce
Brussels Beer Challenge 2024
OUVERTURE PROCHAINE