THE BREWERS OF EUROPE FORUM 2019

Registraties zijn open!

Het afgelopen jaar bleek opnieuw een vruchtbaar jaar te zijn voor de Europese biersector. De nieuwe generatie maakt indruk door haar creatieve aanpak, terwijl de grotere brouwerijen verder investeren in hun alom bekende kwalitatieve Europese bieren. Reden genoeg voor The Brewers of Europe om voor de tweede keer het Brewers forum te organiseren. Ditmaal is bruisend en modern Antwerpen aan de beurt om bierprofessionals te ontvangen op 3 en 4 juni 2019.

Pierre-Olivier Bergeron, Secretary General of the Brewers of Europe,

“De tweede editie van BrewersForum wordt groter en interessanter. We verwachten deze keer niet 800 maar 1200 brouwers uit meer dan 45 landen dankzij een mooie samenwerking met het EBC Congress, het bekende technische brouwcongres dat aan zijn 37steeditie toe is. Het Forum wordt geopend door Jean-François van Boxmeer, CEO Heineken, gevolgd door Paolo Lanzarotti, CEO Asahi Breweries Europe Group, Ina Verstl, Editor Brauwelt International en Charles Leclef, eigenaar van Brouwerij Het Anker die hun visie delen op de toekomst van onze sector.”

Behalve professionals is iedereen die betrokken is bij of belangstelling heeft voor de brouwerijsector in Europa van harte welkom.

Jan de Grave, Director Communications of the Brewers of Europe

“We hebben een mooi gevuld programma opgesteld en verwachten meer dan 140 sprekers verdeeld over 60 seminaries. De beursvloer staat al goed vol met 50 standhouders. Het BrewersForum is een uniek platform waar je op 2 dagen tijd de laatste stand van zaken en trends over de Europese biermarkt te horen krijgt: “all about beer in two days”.”

Brewers of Europe Forum – 3 en 4 juni 2019 – Flanders Meeting and Convention Center Antwerp

Meer info: https://brewersforum.eu/

Registraties: https://brewersforum.eu/register

Foto’s © Bart Van der Perre

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open