Brussels Beer Challenge 2024

Dit jaar vindt de prestigieuze Brussels Beer Challenge plaats in Gent, een stad bekend om haar historische charme en culturele rijkdom. Het evenement zal gehouden worden van 5 tot 7 november in de Sint-Pietersabdij, een locatie die de rijke culturele traditie van de regio onderstreept.

Gent, met haar levendige atmosfeer en historische bezienswaardigheden, biedt een prachtig decor voor deze vooraanstaande biercompetitie. De stad is trots op haar vermogen om zowel traditie als innovatie te omarmen, waardoor het de perfecte gaststad is voor de Brussels Beer Challenge. We hopen vooral dat het het ideale kader vormt om de professionele jury van de competitie wijze beslissingen te laten nemen, maar tegelijk toch ook wat (bier)leute te mogen beleven.

De stad kent ook een geweldige biercultuur met brouwerijen als Brouwerij Huyghe & Artevelde Stadsbrouwerij, Stadsbrouwerij Gruut, Dok Brewing Company, Stroom, Beerselect, … en de ontelbare cafés.

Dit jaar beloven we een uitzonderlijke ervaring. De webstrijd zal niet alleen een showcase zijn van de beste bieren van over de hele wereld, maar ook van de rijke biercultuur die Gent en België te bieden heeft.

Inschrijven kan tot 7 oktober 2024 op de BBC website (Early Bird-tarief tot 15 augustus). 

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend