BIER & SEXSPEELTJES

Beer & Upper at Home

Zythologe Kristel Logie heeft samen met Upperlady Ellen Beernaert wel een heel bijzonder concept op poten gezet. Alles draait om lingerie, massageolie, sexspeeltjes en … bier. Tijdens een klassieke Upper at home party kan je samen met je vriendinnen op een gezellige en prikkelende manier het assortiment van Upperdare ontdekken. Je mag er alles vragen wat je altijd al wilde weten. Je kan de artikelen aanraken (zonder verpakking), ruiken en een aantal producten kan je zelfs proeven, aldus de website van Upperdare. Kristel voegde er met bier een extra dimensie aan toe. Zo is is Beer & Upper at Home geboren.

“Een Upper at Home-party is altijd heel leuk en bier proeven is dat ook. De twee combineren kan niet anders dan een succes worden”, zegt bierkenner Kristel Logie. “Wie zegt dat vrouwen geen bier lusten? Dit is het ideale moment om nieuwe bieren te leren kennen.”

“Voor elk lekker biertje, het ideale speeltje. Lang heb ik niet moeten zoeken om een mooi assortiment te vinden”, aldus Kristel. De namen van de bieren laten weinig aan de verbeelding over: Tietje, De Poes, Klootzakske, Hete Klinke, Femme Fatale, Martha Sexy Blond, … .

“Het zijn allemaal heel specifieke bieren en het is heel fijn om deze combinatie te doen. De ideale gelegenheid om vrouwen te laten kennismaken met bier en sexspeeltjes. We zijn vrouwvriendelijk. Genot en goed voelen van de vrouw is voor ons heel belangrijk. Plezier gegarandeerd! Een leuke activiteit voor vriendinnen, collega’s”, zegt Ellen Beernaert.

Foto’s © Kristel Logie & Ellen Beernaert

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open