Bolleke Helium

Stel je voor: een vertrouwd Antwerps Bolleke, maar met een twist die niet alleen de smaakpapillen, maar ook de stembanden beroert. Dit is geen gewoon bier, dit is het Helium Bolleke! Dit bier onderscheidt zich door niet met CO2, maar met helium te worden getapt. Het resultaat? Een bierervaring die letterlijk ‘hoogtepunten’ bereikt.

Nu moet je weten, het Helium Bolleke is niet alleen een bier, het is ook een conversatiestarter. Zodra je een slok neemt, voel je niet alleen de rijke, volle smaak die je van een kwaliteitsbolleke mag verwachten, maar je stem krijgt een verrassende make-over. Voor je het weet, wordt het café gevuld met de klanken van een koor van Wiener Sängerknaben, tot groot jolijt van de aanwezigen.

Het is een bier dat de zwaartekracht trotseert – in smaak én gesprek. Het idee lijkt misschien uit de lucht gegrepen, maar het is een realiteit voor de Antwerpse bierliefhebbers. “Een lichte toets, voor een lichter gesprek,” zeggen ze wel eens. Maar laat je niet misleiden door het komische effect; het vakmanschap waarmee dit bier gebrouwen wordt, is van de bovenste plank.
Dus, de volgende keer dat je in Antwerpen bent, til je bierervaring naar een hoger niveau met het Helium Bolleke. Proost… of moeten we zeggen, piep proost!

OPGELET: Uitzonderlijk wordt dit bier niet op Crowlers afgevuld en dient dus uitsluitend voor plaatselijke consumptie!

Cover © Bart Van der Perre

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!