ECHT BIER KOOKBOEK

Voor echte bierliefhebbers en echte foodies.

Het “Echt bier kookboek” is gemaakt door drie Duitse kunstzinnige levensgenieters: Torsten Goffin woont in Keulen en werkt als fotograaf, culinair journalist en scenarioschrijver voor televisie. Hij heeft een blog over ‘eten, drinken en andere “cultuuruitingen”. Stevan Paul woont in Hamburg. Hij is een getrainde chef, auteur van een paar succesvolle kookboeken en de stichter van een van de meest succesvolle Duitse food blogs: nutriculinary.com. Daniela Haug is filmproducent en fotograaf. Haar foto’s op het gebied van kunst, auto ‘s, reizen en eten en drinken verschijnen in gerenommeerde Duitse en internationale tijdschriften. Het trio kreeg steun van internationale biersommelier Sylvia Kopp, een autoriteit op het gebied van bier. Het boek bestaat uit vijf grote hoofdstukken: voorgerechten en amuses, vis en schaaldieren, vlees en gevogelte, klassieke bierkeuken en biersnacks, gebak en desserts. Elk hoofdstuk geeft een aantal recepten en bevat een portret van een iconische brouwerij. Een niet te missen boek voor echte bierliefhebbers en foodies.

Auteur: Stevan Paul Torsten Goffin
Co-auteur: Daniela Haug
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Prijs: 24,55 €

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Prijsuitreiking op 18/11 tijdens Horeca Expo