FRONTAAL BREWING COMPANY

op weg naar duurzame microbrouwerij

Frontaal Brewing Company, een Nederlandse ambachtelijke brouwerij, timmert hard aan de weg om uit te groeien tot een van de meest duurzame micro-brouwerijen van Nederland. De brouwerij is op zoek naar investeerders die willen participeren in deze groei en biedt hiervoor een unieke kans aan om mede-eigenaar te worden. De Bredase brouwerij heeft sinds haar oprichting in 2015 een sterke reputatie opgebouwd in de Nederlandse bierwereld en is bekend om haar innovatieve bieren van hoge kwaliteit. De brouwerij heeft een eigen proeflokaal in Breda, een restaurant in Utrecht, levert haar bieren aan meer dan vierhonderd verkooppunten in Nederland en België en exporteert naar achttien landen.

Compleet gasloos
Om aan de vraag naar Frontaal-bieren te blijven voldoen, heeft de brouwerij in januari intrek genomen in de gloednieuwe brouwerij op het bedrijventerrein The Bay. Hierdoor kan de brouwerij niet alleen haar huidige klanten beter bedienen, maar ook nieuwe markten aanboren. Frontaal wil investeren in het verduurzamen van de brouwerij, onder andere door te investeren in een eigen fustenpark en de brouwerij volledig gasloos te laten draaien. Het doel is om de gehele brouwerij carbon negative, CO2-neutraal en zero waste te maken. Daarnaast zal de investering worden gebruikt voor de uitbreiding van de brouwinstallatie, de aankoop van nieuwe vaten en het openen van nieuwe horeca locaties.

Mede-eigenaar
De investeringsmogelijkheid biedt iedereen de kans om te participeren in het succes van Frontaal Brewing Company. Je kunt al één aandeel kopen voor € 75, waarbij je vanaf € 250 leuke extra’s krijgt, bovenop aandelen in de brouwerij. Daarnaast hebben investeerders de mogelijkheid om te profiteren van exclusieve voordelen. Zo ontvangen investeerders bijvoorbeeld korting op bieren en merchandise, exclusieve releases, worden zij uitgenodigd voor hét jaarlijkse investeerdersfestival; Frontaal Fest en kunnen zich mede-eigenaar van Frontaal noemen!

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open