GEEF HEM OP ZIJN KOP

Nageltje klop … zo eenvoudig, maar o zo leuk en gegarandeerd een goede basis voor ambiance. Ooit was dit zelfs de lokaas van studentencafé de Pi-Nuts aan het Sint-Pietersplein, maar nu krijgt de stad voor de Gentse Feesten een volwaardig Belgisch Kampioenschap ‘Nageltje Klop’. Dat er bij een caféspel die naam waardig ook een bier hoort lijkt vanzelfsprekend. Primus neemt de honneurs waar.

De Primusstand in het Baudelopark is tijdens de Gentse Feesten dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van het spelletje, dat opnieuw meer en meer aan populariteit wint als cafésport. Wie wil oefenen voor het BK dat zal plaatsvinden op zaterdag 27 juli vanaf 16.00 uur, kan sinds gisteren elke dag tussen 18u en middernacht terecht op de Primusstand.

De meegegeven tips voor de oefenrondes lijken ons in ieder geval het volgen waard … we citeren:

Neem je vrienden mee en daag elkaar uit. Spelen is gratis en hierbij enkel ideetjes van spelregels:

De winnaar betaalt het eerste rondje
De verliezer betaalt het tweede rondje
De winnaar schrijft zich in voor het BK Nageltje klop
De verliezers komen supporteren voor de winnaar

Wordt zeker een leuke bedoening daar in het Baudelopark en zaterdag 27 juli volgt na enkele voorrondes ‘de’ finale omstreeks 20.00 uur. De winnaar krijgt, naast eeuwige roem en een unieke trofee, ook tien bakken Primus. Alle andere finalisten gaan naar huis met een gratis bak Primus.

Inschrijven doe je op www.nageltjeklop.be

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open