HIP, HIP, HOERA!

100ste nummer Bierpassie Magazine

Het is een hoogdag voor het Belgisch Bier. Belgian Beer World opent vandaag de deuren en het honderdste nummer van Bierpassie Magazine ligt in de rekken. En het is een echte Grand Cru geworden. Dikke proficiat aan collega Ben Vinken en het team van Bierpassie Magazine. We weten uit ervaring dat het bloed, zweet en tranen kost om een kwalitatief biermagazine op de markt te brengen. 100 nummers uitbrengen is een prestatie te vergelijken met het winnen van de Champions League of de Tour de France. Knap werk.

We laten Ben even aan het woord: “Als je het blad leest, krijg je sowieso goesting in een goed glas bier,” zegt Ben. “Dat heeft veel te maken met de smakelijke beelden. Het succes van het magazine zit hem uiteraard ook in de unieke verhalen, die schuil gaan achter elke pint. Mensen staan er vaak niet bij stil welk vernuftig proces daar achter zit, hoeveel passie daar in gestoken wordt. De titel Bierpassie Magazine is daarom voor mij, na 25 jaar, nog steeds relevant. Ik ben bijzonder trots op het team én op het 100ste nummer. Ik kijk er naar uit om Bierpassie Magazine de komende jaren nog verder te laten groeien.”

We wensen Bierpassie nog vele jaren en nog vele mooie nummers.

Het redactieteam van Bier Grand Cru

Foto’s © Bierpassie Magazine

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2025
In december starten de inschrijvingen!