IT’S THE MOST WONDERFUL TIME… FOR A BEER

Winter bij Stadsbrouwerij De Koninck

De Antwerpse stadsbrouwerij baadt in een magisch sfeertje. De hele binnenstraat van de brouwerij werd winterproof gemaakt: je kan er gezellig vertoeven in de chalets en genieten van één van De Koninck-bieren, terwijl je je tenen en vingers verwarmt aan de kachels. Honger lijden hoeft niet, want de verschillende Smaakmakers op de site van de brouwerij zorgen regelmatig voor heerlijke winterkost. Zo zullen kaasaffineurs Van Tricht raclette serveren, kan je bij de Butcher’s Cave terecht voor heerlijke boterhammen en voorziet chocolatier Jitsk een fruitige chocoladefondue. Bovendien kan je ook een tafeltje reserveren bij sterrenrestaurant The Butcher’s Son of BBQ-restaurant Black Smoke. In de De Koninck shop vind je leuke gifts en de crafts geven je heel wat inspiratie voor je feestmenu. En zo belooft het een gezellige, smakelijke winter te worden. Let it snow!

Het is weer zover: de mooiste en gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Bij Stadsbrouwerij De Koninck bliezen ze het stof al van de lichtsnoeren, vuurkorven en guirlandes en creëerden ze een heerlijk winterwonderland. Nu is het enkel nog wachten tot er sneeuw op de daken van de chalets dwarrelt. Heerlijk om er te vertoeven tijdens de koude, donkere wintermaanden, met een De Koninck of Duvel-bier in de hand.

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Elke dag (behalve op maandag, dan is de brouwerij gesloten) kan je in de De Koninck Shop op zoek naar het ideale cadeau voor het najaar. In de shop vind je verschillende geschenken voor hem, haar, de beerlover, de hipster, de opa, de foodie,… Van leuke hebbedingen over exclusieve bierglazen, trendy truien en kookschorten en ook leuke pakketjes die speciaal voor de feestdagen samengesteld werden.

De Smaakmakers

Zin in pakweg gevulde kalkoen als hoofdgerecht en een lekkere kaasplank als dessert? De Smaakmakers op de site van de brouwerij bieden winterse en feestelijke promoties aan. Zo eet je bij de Butcher’s Cave van de Butcher’s Store de lekkerste boterhammen, terwijl de kaasaffineurs Van Tricht zorgen voor Zwitserse raclette uit de Jura, gesmolten over het ovenverse brood van the Bakery. Voor wie zoete trek heeft, voorziet chocolatier Jitsk een lekkere chocoladefondue: een blend van Madagascar en Mexico met heerlijke marshmallows.

Openingsuren Winterdorp @ De Koninck 

Van dinsdag tot en met zondag, telkens van 10u tot 18u
Elke zaterdag tot 20u

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open