KENNIS- & TESTDAG BROUWERIJSLANGEN

Samen met zusterbedrijf Heproflex, dat gespecialiseerd is in flexibele slangen, organiseert Gillain & Co een ‘Kennis- & Testdag Brouwerijslangen’ op donderdag 28 september 2023 om 14u bij Gillain & Co in Aartselaar. Een evenement dat zich exclusief richt tot brouwers en professionals in de brouwerijsector. Een super gelegenheid om kennis op te doen (of op te frissen) m.b.t. flexibele slangen, maar eveneens een kans om gratis de eigen slangen te laten testen en certificeren.

Welke materialen worden gebruikt bij de productie van slangen? Welke koppelingen zijn mogelijk? Wat zijn de wettelijke vereisten? Eugène Burgers – expert met jarenlange ervaring in flexibele slangen en manager van Heproflex – deelt in een boeiende sessie zijn kennis. Hij bespreekt de laatste innovaties, illustreert het geheel met gerichte praktijkvoorbeelden en deelt enkele belangrijke do’s en don’ts bij het gebruik van flexibele slangen in brouwerijen.

Programma (sessie volledig in het Nederlands)

14:00 – Ontvangst en afgifte van slangen (als je slangen wilt laten testen)
15:00 – Introductie van Heleon Group door Mario Habets – Gillain & Co
15:15 – Rondleiding Gillain & Co magazijn
15:45 – Duik in de wereld van flexibele slangen door Eugène Burgers – Heproflex
16:45 – Vraag & antwoord
17:00 – Food & Drinks
19:00 – Einde

Locatie: Gillain & Co – Boomsesteenweg 85 – 2630 Aartselaar

Gratis testen en certificeren

Brouwers die die dag hun slangen meenemen kunnen die ter plekke gratis laten testen en certificeren door de professionals van Heproflex. Visuele inspectie, endoscoopinspectie, druktest met ultramoderne testapparatuur, … ‘la totale’!

Inschrijven verplicht via volgend formulier.

Coverfoto © Bart Van der Perre

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open