Wat zullen we drinken?
Komkommertijd is een term die verwijst naar een periode van rust, kalmte en weinig activiteit. Het is vaak een tijd waarin veel mensen op vakantie zijn en er weinig belangrijk nieuws of gebeurtenissen plaatsvinden. Hoewel komkommertijd vaak wordt geassocieerd met een gebrek aan opwinding, kan bier een vrolijke en levendige sfeer creëren. Mensen verzamelen zich vaak in pubs, bars en biergartens om te genieten van een glas bier en elkaars gezelschap tijdens deze rustige periode. Rest de vraag wat zullen we drinken?
De Bier Grand Cru keuze:
- Zenne Pils (Brasserie de la Senne)
- Fun IPA (Vandestreek-NL)
- Super Cadix (Antwerpse Brouw Compagnie)
- Cuvée 800 (Brasserie Val-Dieu)
- Blanche de Namur (Brasserie du Bocq)
- Lindemans Faro (Brouwerij Lindemans)
- Extra (St. Bernudus)
- Westmalle Extra (Abdij van Westmalle)
- Rulles Estivalle (Brasserie Artisanale de Rulles)
- Bolleke de koninck (Duvel Moortgat)
Foto’s © Bart Van der Perre