La Trappe Epos 0.0%

La Trappe Trappist introduceert met trots hun nieuwste creatie: La Trappe Epos 0.0%. Dit verfrissende lichtblonde trappistenbier zonder alcohol biedt bierliefhebbers een unieke smaakbeleving zonder compromissen. Na het succes van La Trappe Nillis 0.0% en de toenemende vraag naar kwalitatieve alcoholvrije bieren hebben de monniken van Abdij Koningshoeven een nieuw lichtblond 0.0% trappistenbier ontwikkeld. Het bier is daarmee complementair aan de bestaande donkere 0.0% variant.

Waar de naam Nillis refereert aan de afwezigheid van alcohol, richt Epos zich op het nieuwe hoofdstuk in de wereld van speciaalbier. ‘Epos’ is het Latijnse woord voor ‘verhaal’ en in de oudheid vaak een referent aan een historische gebeurtenis. “We zien een kentering als het gaat om alcoholgebruik. Bewust drinken wint aan populariteit, waarbij men meer nadenkt over alcoholconsumptie en streeft naar een gebalanceerde levensstijl. Mensen zoeken naar alternatieven voor traditionele alcoholische dranken, maar willen daarbij niet inleveren op kwaliteit en smaak”, licht Vader Abt Isaac toe. “Wij zien dit als een positieve ontwikkeling en vinden het onze verantwoordelijkheid om daar een steentje aan bij te dragen.”

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten
La Trappe Epos 0.0% is een fris, troebel, lichtblond trappistenbier met een royale schuimkraag. Bij het brouwen van dit bier is uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat resulteert in een toegankelijk en uniek trappistenbier met een aangename bitterheid en een verfrissende licht zure afdronk.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open