VAL-DIEU

Escape Room

Een escape room (of escape-game genoemd), is een spel waarin spelers een reeks puzzels en raadsels oplossen met behulp van aanwijzingen, hints en strategieën om een einddoel te bereiken: ontsnappen uit de ruimte waarin ze werden opgesloten. Slagen ze er niet in binnen de opgegeven tijdslimiet, hebben ze verloren. Om het te halen is samenwerken meestal de boodschap. Alleen krijg je het moeilijk tijdig opgelost. Het is dus een erg populaire activiteit als teambuilding, maar ook met een groep vrienden is dit best vermakelijk. Bij Intermills in Malmedy hebben ze nu een extra aantrekkelijk scenario opgesteld … ‘De geheimen van de brouwerij van Val-Dieu’.

In dit verhaal beginnen jullie in het hart van een brouwerij… De Brouwerij van Val-Dieu in de gelijknamige abdij. Die brouwerij zit vol verhalen en geheimen die alleen jullie kunnen ontdekken. Zoek de sleutels van kisten en kasten, los raadsels op, denk, ruik, kijk, voel … De oude stenen zitten vol mysteries, die jullie zeker zullen ontdekken als jullie samen werken.

Loop door de zalen en ontdekt alle geheimen van een brouwsel bij Val-Dieu. Van het bierrecept, de ingrediënten, de brouwinstallatie, het productieproces, … de geheimen zijn talrijk en schuilen overal.

Jullie hebben maar 60 minuten en geen minuut meer om alles te ontdekken, daarna zal het boek voor altijd gesloten blijven en zijn geheimen niet meer prijs geven.

Of jullie er nu uit geraken of niet, je leert mekaar zeker beter kennen tijdens zo’n spel. In het vuur van de strijd / het spel kunnen ook wel stevige discussies ontstaan. Gelukkig biedt de bar jou de mogelijkheid om in het spelthema te blijven met een erg mooi aanbod uit het Val-Dieu assortiment. Zo kan je meteen nagaan of die geheimen echt het ontdekken waard waren, spanningen wegspoelen en gezellig napraten rond een fris glas.

Een aanrader waarover je meer informatie terugvindt op de website van Escape Challenge Malmedy

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open