Artikels

Geen gebrek aan spijs en drank Postel is een Kempische abdij die naast Westmalle nog een eigen kaasmakerij en veestapel heeft. Het kaasmaken begon in 1947 met de productie van...

Spruiten zijn een echt Belgisch product. De teelt bleef decennia lang beperkt tot onze contreien, vooral in de omgeving van Brussel. Vandaar de namen choux de Bruxelles, Brussels sprouts, Brüsseler...

en Belgische Dubbel De ’téliszalámi’ of Hongaarse wintersalami is een van de meest smakelijke en bekendste salami’s ter wereld. De verfijnde smaak, de lange houdbaarheid en de exotische toets zorgen...

Wie na nieuwjaar dacht dat hij het wat rustiger aan zou gaan doen is er aan voor de moeite want de ‘Kerstcyclus’ eindigt dus pas zondag met Drie Koningen. De...

Je kent ze ongetwijfeld. Misschien heb je zelfs nog het lef ze nog steeds te maken. Nu ja, je bent zeker niet alleen. Blijkt dat meer dan 8 op 10...

Happy New Year, Feliç any nou, sana sa’eedah, Godt nytår, Gelukkig Nieuwjaar, Bonne année, Frohes Neues Jahr, Καλή χρονιά, שָׁנָה טוֹבָה, Laimīgu Jauno gadu, Laimingu naujuju metu, 新年快乐, Szczęśliwego nowego...

In de strijd om uw acht seconden aandacht verschijnen eindejaarslijstjes hoe langer hoe vroeger. Bij Bier Grand Cru doen we in al onze tegendraadsheid dan maar eens normaal: ons jaaroverzicht...

De Litouwse brouwerij ‘Vilkmergės’ kwam op de proppen met een eetbaar etiket. Het kleinood is uit een soort speculaas gebakken met kaneel, kruidnagel en anijs. Het leuke van deze verpakking...

Last minute Kerstmenu met bier uiteraard. Onverwacht familie of vrienden op bezoek tijdens Kerst? De tijd om een volledig kerstdiner in elkaar te flansen iets te rooskleurig ingeschat? Of is...

Als je nog op zoek bent naar een last minute cadeau voor een foodie en of bierliefhebber, kun je met de pocketboekjes van biersommelier Arvid Bergström altijd iemand plezieren. Met...

A reinbeer! De tijd naar Kerst begint stilletjes aan serieus te korten en daarom is wat bieradvies voor de feestdis altijd leuk. Hiervoor gingen we te rade bij een echte...

De Lambic Award is een onderscheiding die door de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) wordt toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het vlak...

De Lambic Award is een onderscheiding die door de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) wordt toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het vlak...

Guy Pirlot startte zij carrière als thuisbrouwer in de keuken van moeder de vrouw. Zijn brouwsels vielen in de smaak en hij lanceerde in 1998 zijn eigen bieren. Maar Guy...

La coutume veut qu’à chaque plat corresponde son vin ! Pour un bon gibier, on choisira un élégant pinot noir ou un cabernet puissant afin d’accompagner le goût fort de...

Probably the best beer in the world Ah nee, dat is de slagzin van die mannen van de Carlsberg en niet van de Catsberg … De abdij waar we het...

Een ideaal eindejaarsgeschenk Hout is trendy en hip. De ene na de andere brouwerij komt op de proppen met een houtgerijpt bier. Klassiek geschoolde brouwers en nieuwe craftbrewers experimenteren met...

Le secteur de la brasserie contribue fortement à l’économie européenne avec près de 9500 brasseries, exploitant directement ou indirectement plus de 2,3 millions de personnes. Au total, 39,6 milliards de...

St. Bernardus Abt 12 Magnum 2018 met Kamagurka Sinds 2012 produceren ze bij St. Bernardus jaarlijks een beperkt aantal Magnum flessen van 1,5 liter. De Abt 12 wordt dan afgevuld...

TASTE, MEET & EXPERIENCE! Het VAF bierfestival is een schitterend bierfestival in Vilnius. De festivallocatie ‘Loftas’ is een oude industriële loods net buiten het stadscentrum en biedt op het eerste...

Populair
Beer Agenda
Op locatie

BEER EXPERIENCE

Van:24/09/2025

Tot:24/02/2025

Op locatie

Dutch Beer Challenge

Van:16/04/2025

Tot:16/04/2025

Op locatie

Brussels Beer Challenge

Van:04/11/2024

Tot:07/11/2024

Advertentie
Registraties vanaf 01/06!
Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open