AMBACHT, TRADITIE EN PASSIE RESULTEREN VOOR ALFA IN 2 GOUDEN MEDAILLES

Alfa Edel Pils is wederom in de prijzen gevallen. Na eerdere successen is Alfa Edel Pils nu ook bekroond met Goud bij de Brussels Beer Challenge. Een prachtig resultaat en een absolute kroon op het werk van de familiebrouwerij uit Limburg.

Kwaliteit
Alfa Edel Pils overtreft de standaard van pils in smaak en kwaliteit. Het heeft een volle, fris-fruitige en eigenzinnige smaak door onder meer gebruik te maken van Alfa’s eigen Meens stamgist voor het gistproces. Daarnaast gebruikt Alfa natuurzuiver bronwater uit eigen bron; zo zuiver dat het rechtstreeks de brouwketel in kan. Dat, gecombineerd met het vakmanschap van de Alfa-brouwmeesters die elke dag het uitgebalanceerde evenwicht tussen kwalitatief hoogstaande hop en mout bewaken, zorgt voor de unieke frisheid en hoogstaande kwaliteit van het ‘Beste Pils ter wereld’.

Gouden Medaille Brussels Beer Challenge
Harry, Martijn Meens en medewerkers zijn ontzettend trots op het resultaat: “Schitterende erkenning voor onze familiebrouwerij, elke dag staan wij hier met ons gepassioneerde team te werken aan hetzelfde doel, het brouwen van de beste bieren.” Het 85-koppige internationale proefpanel van Brussels Beer Challenge heeft Alfa Edel Pils in de categorie International Style Pilsner als enige met goud bekroond. Collega-brouwers Brand en Gulpener eindigden in dezelfde categorie met een zilveren medaille. Met maar liefst 1800 deelnemende bieren is de gouden medaille een absolute bekroning in de prestigieuze competitie. Daarmee staat Alfa (inter)nationaal als koploper op de kaart.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open