CRISTAL 0.0%

Begin 2021 startte Cristal een nieuw engagement om lokaler en duurzamer te brouwen, gedreven vanuit de passie die leeft bij de eerste pils brouwerij van België om steeds te blijven verbeteren en experimenteren. Vanuit die optiek brengt Cristal nu ook een alcoholvrije variant van zijn klassieke pils op de markt. De Belg besteedt immers steeds meer aandacht aan gezondheid en kiest steeds meer voor alcoholvrij bier – een verantwoordelijke trend waar Cristal als toekomstgerichte brouwerij graag zijn steentje aan bijdraagt.

Of de toekomst van bier alcoholvrij is, is wellicht te veel gezegd in een echt bierland als België, maar tegelijk valt de opmars van non-alcoholische bieren niet te ontkennen. Met de nieuwe Cristal 0.0% draagt de pils brouwerij graag bij aan de beweging waarin steeds bewuster en verantwoorder geleefd wordt. Een trend die door de COVID-pandemie enkel is versterkt en hier is om te blijven.

Een Cristal is de som van zoveel meer dan enkel het alcoholpercentage, dus ging het brouwersteam aan de slag met een duidelijke missie: een alcoholvrije variant die niets inboet aan de kwaliteit en smaak van Cristal. Een pils die erin slaagt om mensen samen te brengen en te doen genieten, ongeacht het alcoholpercentage.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open