Dat de liefde van de man (én de vrouw!) door de maag gaat, dat weet iedereen. Tijd dus om je liefste met Valentijn te verwennen met een opwindende culinaire verrassing. Bier Grand Cru geeft jou maar al te graag enkele tips voor een opwindend diner. Want zeg nu zelf, is lekker romantischer dineren niet het ideale voorspel?
Voorgerecht: ‘Saltimbocca van wijting op een bedje van wortel met hollandaisesaus’: We kiezen voor een ‘Blonde Stoot’ van de Antwerpse Brouwerij Cabardouche.
Hoodfgerecht: ‘Blonde d’Aquitaine steak met verrassende gratin dauphinois’: We gaan voor een Oerbier van de Dolle Brouwers als een ode aan onze oerinstincten.
Dessert: ‘Taart met kersen en kruimeldeeg’: We pairen deze lekkernij met een ‘Oude Kriek Jart-Elle’ van de Lambiek Fabriek.
Als je de pret na het diner nog wel verder zetten, dan raden we ons artikel ‘Bier & Erotiek’ aan.
Alle recepten kunnen gevonden worden op: www.lekkervanbijons.be