HEDONIS AMBACHTSBIER

wordt Brouwerij Hedonis

De Gentse brouwers van Hedonis Ambachtsbier, gekend van het bier Ouwen Duiker, openen na 7 jaar van gipsy brewing een eigen brouwerij in het hart van de Vlaamse Ardennen. Aan de voet van de Berendries opent Brouwerij Hedonis op zondag 11 september officieel de deuren.

“We zijn met Hedonis al enkele weken aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie. De brouwzaal, gistingstanks en bottelarij kregen alvast hun plaatsje in ons magazijn, de aansluitingswerken zijn volop aan de gang”, vertelt Jasper, die verantwoordelijk is voor marketing en verkoop. “Een serieuze investering in deze moeilijke tijden, maar the only way is up. We geloven enorm in het potentieel van onze bieren.“

“Hedonis is al actief sinds 2015, maar had nooit eerder een eigen brouwerij. Het brouwen deed ik al die jaren wel zelf, maar dan in andere brouwerijen.”, vult Leopold De Ketelaere aan. Hij is de brouwer en oprichter van Hedonis Ambachtsbier. “De eigen brouwinstallatie zal ook meer creatieve mogelijkheden bieden voor speciale bieren en limited editions, naast onze Ouwen Duiker die al langer gekend is.”

Prachtige ligging

Vooral door de ligging, in het hart van de Vlaamse Ardennen en bovendien langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen, hoopt Hedonis ook een ontmoetingsplaats te worden voor fietsers en wandelaars in de streek.

De opening van de brouwerij is gepland op zondag 11 september 2022. Geïnteresseerden kunnen er terecht vanaf 14u-20u om de brouwerij te bezoeken en een biertje te proeven, maar er is ook live muziek en kinderanimatie voorzien. De ideale gezinsuitstap op zondagnamiddag!

Brouwerij Hedonis en Belfond

Bij Hedonis worden 3 vaste bieren gebrouwen, aangevuld met seizoensbieren in zomer of winter. De belangrijkste bieren uit het gamma, zijn Ouwen Duiker, Suzanne, Excuse Me While I Kiss My Stout en Middenvakrijder. Brouwerij Hedonis zal de gebouwen delen met voedingsproducent Belfond, die culinaire bouillon en fonds maakt.

Meer op www.hedonis.be

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open