OPEN BEDRIJVENDAG

Zondag 6 oktober

Oktober is in zicht en dan is het weer tijd voor Open Bedrijvendag. Ook dit jaar zullen de eerste zondag van oktober enkele bedrijven hun deuren openen voor het publiek, een blik achter de schermen geven en niet zelden ook zorgen voor de nodige animatie en ‘catering’ om er een interessante en leuke dag van te maken. Ook dit jaar hebben we alvast weer een tip aan beide kanten van de taalgrens … brouwerijen waar je anders niet zomaar binnen geraakt.

Belgo Sapiens

Belgo Sapiens heeft als doel ‘de klant goesting te geven om te genieten en te geniete van gewoon goesting te hebben’. Klinkt alvast goed. De brouwerij bouwt voort op onze Belgische brouwtraditie maar maakt een reeks bieren die toch telkens een eigen twist meekrijgen. Interessant hier is ook dat ze een van de pioniers zijn in het aanbieden van speciaalbier op blik.

Naast een bezoek van de brouwerij, krijg je er sowieso ook een proevertje van het het resultaat, is de bar open voor meer, zijn er huisgemaakte pannenkoeken voor de kleine honger en is het uiteraard ook mogelijk om met een voorraad bier weer naar huis te gaan.

Place to be : Rue du Travaille 5 – 1400 Nivelles

Brouwerij Anders!

De bieren van Brouwerij Anders! doen bij de meeste misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar dat is dan ook omdat de brouwerij is gespecialiseerd in het brouwen van bier voor derden. Dankzij dit concept maken ze heel uiteenlopende bieren. Van traditionele Belgische tripels gebrouwen met respect voor het vak tot experimentele bieren met bijvoorbeeld komkommer en szechuan-pepers, die een nieuwe wind door het bierlandschap laten waaien.

Place to be : Stadsbeemd 1400 – 3545 Halen

Wie meer wil … het hele programma van Open Bedrijvendag staat op hun site en voor het zuiden van het land kun je hier terecht.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open