Sea Water Beer

Deze zomer wordt extra verfrissend dankzij een wereldwijde primeur voor Jopen. In samenwerking met SEA Water™, een pionier in duurzame watertechnologie, geeft Jopen een unieke draai aan het geliefde zomerse bier Life’s a Beach. Als eerste brouwerij ter wereld brouwt Jopen hun Session IPA met SEA Water™, mineraalrijk drinkwater uit gezuiverd Noordzeewater. Dit innovatieve bier biedt niet alleen een heerlijke tropische smaakervaring, maar draagt ook bij aan het behoud van de biodiversiteit in onze zeeën.

Een mooie verbintenis 

SEA Water™ omarmt de oceaan als een onuitputtelijke bron van water en zuivert zeewater tot schoon, mineraalrijk drinkwater en maakt hierbij alleen gebruik van zonne- en windenergie. Omdat Jopen het wereldwijd groeiende drinkwatertekort serieus neemt en begrijpt dat natuurzuiver water essentieel is voor bierbrouwen, is de brouwerij met een hang naar innovatie op zoek gegaan naar een alternatief voor zoetwaterbronnen. Met een gedeelde passie voor innovatie en duurzaamheid is de samenwerking tussen Jopen en SEA Water™ ontstaan. Het resultaat? Jopen loopt voorop als de eerste brouwerij ter wereld die hun Session IPA Life’s a Beach brouwt met SEA Water™. 

De smaak van de zomer, nu nog verfrissender

De IPA Life’s a Beach wordt naar een hoger niveau getild. Met een vernieuwd recept, verrijkt door het gebruik van gezuiverd zeewater van SEA Water™, heeft deze Session IPA een verrassend frisse en uitgesproken smaak. De combinatie van tropische aroma’s zoals ananas, papaja, mango en limoen en een subtiele bitterheid, samen met het lichtere alcoholgehalte,  maakt het de ideale dorstlesser voor lange zomerdagen. 

Jopen en SEA Water™ doneren een deel van de opbrengst aan één van hun impactpartners. Dit jaar is dat de Nederlandse start-up ReefSystems, die innovatieve oplossingen biedt om de biodiversiteit in en boven de oceaan te stimuleren. Deze bijdrage helpt bij het herstel en behoud van vitale ecosysteemdiensten in onze oceanen. 

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open