Bier Grand Cru, Belgium's leading beer magazine.
- Cultuur, Portret
Ons wekelijks bier Vandaag de dag zijn foto’s uit de ruimte ‘dagelijkse kost’ geworden, maar dat lag nog niet zo heel lang geleden anders. De allereerste...
Abonneer je op onze nieuwsbrief :
Beer & food
Laatste nieuws
Grappig toeval. Een aantal weken geleden kocht ik het boek ‘The Meaning of Beer’ van Johnny Garrett in de prachtige onafhankelijke boekhandel Donner in Rotterdam. Je weet wel: “Je kan...
In het artikel van gisteren over ‘De Warmste Brouwers’ grapten we nog: “Hopelijk serveren ze het bier niet te warm.”Maar dat roept meteen de vraag op: wat is eigenlijk de...
Het thema van De Warmste Week 2025 is “onzichtbaar ziek zijn” — aandoeningen die niet meteen zichtbaar zijn, maar een grote impact hebben op het dagelijks leven. Het fonds van De Warmste...
Ons wekelijks bier We zijn klagers, hebben zelden genoeg en kijken zo graag jaloers naar dat o zo groenere gras aan de overkant. Als je er even echt bij stil...
vintage geuze & fijne vondsten in de kelder Komend weekend is het zover: Brouwerij Boon nodigt alle liefhebbers uit voor de Kelderdagen 2025, een drie dagen durend feest voor wie...
een wilde kerst vol karakter De dagen zijn stevig aan het korten, de lichten fonkelen al hier en daar, het wordt gezellig en knus in de huizen, … winter is...


