De 24uurs van Maastricht 2024

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024 presenteren meer dan 80 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren tijdens de PINT Regio Limburg 24uurs van Maastricht 2024. Na schitterende edities vanaf 2013 wordt toegewerkt naar een nog mooier festival in 2024. Het 10-jarig jubileum van het bierfestival wordt gevierd en de organisatie is van plan groots uit te pakken. Zo wordt de festivallocatie uitgebreid wat onder andere zal betekenen dat de bezoekers meer ruimte krijgen.

Op donderdag 13 juni presenteren ruim 20 brouwerijen van uitsluitend Nederlands en Belgisch Limburg hun bieren op de Limburgse brouwerijendag. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni presenteren ruim 60 nationale en internationale brouwerijen hun bieren. De inwendige mens wordt goed verzorgd middels diverse eetstandjes. Er worden bier-events op het festivalterrein en in de binnenstad van Maastricht georganiseerd. De organisatie verzorgt masterclasses in het Pesthuyspodium, bierwandelingen door Maastricht en rondleidingen bij bierbrouwerij Bosch en Stadsbrouwerij Maastricht.

Geniet van de diverse craftbieren bij D’n Hiemel, de Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De Helpoort is de oudste stadspoort van Maastricht en Nederland en dateert van 1229. D’n Hiemel en het Faliezusterspark liggen vlakbij de Helpoort. De festivallocatie is gelegen in het City Centre van Maastricht en is gemakkelijk lopend te bereiken op zo’n 10 minuten vanaf NS Station Maastricht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een ruime fietsenstalling.

Locatie: bij D’n Hiemel, de Helpoort & het Faliezusterspark, Bernardusstraat 24A, 6211 HL Maastricht.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend