TWEEDE EDITIE LENTEBIERFESTIVAL

Op 22 en 23 april a.s. vindt de tweede editie plaats van het Lentebierfestival op Buitenpost in Twello. Elf verschillende Nederlandse bierbrouwers komen naar de bijzondere locatie om daar meer dan veertig soorten speciaalbier te serveren. Er komen brouwers van binnen en buiten de regio. Alle namen zijn nu bekend gemaakt. Afgelopen jaar was de eerste editie van het Lentebierfestival een groot succes. Mensen kwamen vanuit heel de regio naar het landgoed Buitenpost om bieren te ontdekken.

Een groot aantal brouwers van vorig jaar keert weer terug op het landgoed. Zo zijn DAVO, Two Chefs Brewing, Nevel, Chamaven, Iessel Cider, Epe Bier Collectief, Kromme Haring en Gulpener opnieuw van de partij. De nieuwkomers dit jaar zijn Big Belly uit Breda, Stanislaus Brewskovitch uit Enschede en Folkingebrew uit Groningen.

Meer dan bier
Behalve speciaalbier worden er op het Lentebierfestival lekker plaatjes gedraaid en kun je er smullen van een van de barbecues, foodtrucks of lokaal eten. Geen bierliefhebber? Geen probleem. Ook dan is er genoeg te drinken.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open