Bier Grand Cru, Belgium's leading beer magazine.
- Beer&Food
Met haar gerimpelde huid kan Aurélie onmogelijk haar leeftijd verbergen. Gelukkig hoeft dat ook niet: ze draagt haar dagen zoals een grande dame haar sjaal draagt...
Abonneer je op onze nieuwsbrief :
Beer & food
Laatste nieuws
Ons wekelijks bier Wie het nog niet weet is echt van een andere planeet. Het is vandaag ‘Black Friday’. Commercieel gedoe dat is overgewaaid van de VS, maar ondertussen doet...
Nee, geen nieuwe horecazaak. Geen hippe bar met een gigantische taplijst. Bistro Belge is veel beter: een meubelstuk dat meteen ‘thuis‘ voelt. Deze gloednieuwe tafel vertaalt het klassieke bistrogevoel naar een strak,...
Een klassieker met een Trappisten tintje – warm, krachtig en perfect voor een winteravond. Ingrediënten: Bereidingswijze: Foodpairing: De zachte mouttoetsen en milde bitterheid van Westmalle Dubbel versterken de diepe smaken...
Op een steenworp van het hoogste punt van België – dichtbij het signaal van Botrange en de Baraque Michel – openden een groepje enthousiaste biervrienden een brouwerij met als toepasselijk...
- •
Een klassieker uit het Waasland. Het bier haalde een bronzen ereteken tijdens de laatste editie van de Brussels Beer Challenge; Dorstig naar meer? Klik hier! Foto’s © Bart Van der Perre
...Tijdens de 14de editie van de bierwedstrijd Brussels Beer Challenge heeft Primus 2.6 meteen een bronzen medaille behaald, in de categorie ‘Light Lager’. Primus 2.6 is een innovatie van Brouwerij...


