Bier Grand Cru, Belgium's leading beer magazine.

Een supersnel en eenvoudig gerecht voor een zomerse dag. Ingrediënten: Bereidingswijze: Foodpairing: Schenk een frisse Floreffe Dubbel uit. Het vleugje anijs in het bier past perfect...

Bier Agenda

Op locatie

Horeca Expo

Van:16/11/2025

Tot:19/11/2025

Belgian Beer Weekend

Van:05/09/2025

Tot:07/09/2025

Op locatie

BEER EXPERIENCE

Van:23/02/2026

Tot:23/02/2026

Abonneer je op onze nieuwsbrief :

Beer & food

Linkedin
Instagram
X
Facebook

Laatste nieuws

Twintig jaar geleden werd er in Brugge iets wakker gekust: een bier. Een stadsbier. Een Brugse Zot. De Halve Maan gaf de Brugse biertraditie een schop onder de kont en...

Ons wekelijks bier Laatste vrijdag van juni, laat die zomervakantie maar beginnen en de zon schijnen. We zijn er helemaal klaar voor en hebben alvast wat Bursting Sun koel gezet...

De iconische Trappistenbrouwerij uit Scourmont blaast traditie nieuw leven in en gooit Dorée, Blanc en Rouge in een modern jasje. Oude recepten, nu verkrijgbaar in blik. Want eerlijk: waarom zou...

Op 28 en 29 juni 2025 sluit de Brasserie de Waterloo aan bij de herdenkingen van de 210e verjaardag van de Slag bij Waterloo. Het wordt een uitzonderlijk weekend vol...

Wat begon als een kinderdroom van een bakkerszoon uit Eupen, groeide uit tot een gastronomisch succesverhaal. David Grosdent (38), chef en zaakvoerder van L’Envie, leerde het vak in gerenommeerde Belgische...

Een bende gemotiveerde Belgische boeren, mouters (Boortmalt/Belgomalt) en agronomen die één missie hebben: brouwgerst terug op Belgische bodem krijgen. Met een passie voor granen, natuur en regeneratieve landbouw telen we...

IN DE KIJKER

Abonneer je op onze nieuwsbrief :