Bier Grand Cru, Belgium's leading beer magazine.
- News
De dagen worden korter, donkerder en – laat ons eerlijk zijn – ferm kouder. Tijd om je huis om te toveren tot een warm winternest. En...
Abonneer je op onze nieuwsbrief :
Beer & food
Laatste nieuws
De Peak Imperial Stout is een donkere schoonheid: pikzwart in het glas, met een blijvende mokkakleurige schuimkraag. Een schoonheid die lekker ruikt. Denk koffie, cacao, vanille en een vleugje tonkaboon....
Dertig jaar geleden kreeg België een nieuwe superheld: BOB. Altijd nuchter, altijd paraat. Sinds 1995 trekken Belgische Brouwers samen met Vias institute en Assuralia aan hetzelfde zeel: geen alcohol achter...
Ons wekelijks bier Wie het nog niet weet is echt van een andere planeet. Het is vandaag ‘Black Friday’. Commercieel gedoe dat is overgewaaid van de VS, maar ondertussen doet...
Nee, geen nieuwe horecazaak. Geen hippe bar met een gigantische taplijst. Bistro Belge is veel beter: een meubelstuk dat meteen ‘thuis‘ voelt. Deze gloednieuwe tafel vertaalt het klassieke bistrogevoel naar een strak,...
Een klassieker met een Trappisten tintje – warm, krachtig en perfect voor een winteravond. Ingrediënten: Bereidingswijze: Foodpairing: De zachte mouttoetsen en milde bitterheid van Westmalle Dubbel versterken de diepe smaken...
Op een steenworp van het hoogste punt van België – dichtbij het signaal van Botrange en de Baraque Michel – openden een groepje enthousiaste biervrienden een brouwerij met als toepasselijk...


