ALCOHOLVRIJ BLIK

Dubbele sprong voor Roman

Brouwerij Roman uit Oudenaarde pakt uit met Ramon. Een lekker alcoholvrij bier (0,3% alcoholvolume) dat verfrissend eigenzinnig is. En dat is geen loze belofte. Brouwerij Roman biedt met Ramon een origineel alternatief binnen de markt van alcoholvrije bieren. Ramon is bier met karakter en uitsluitend verkrijgbaar in blik vanaf woensdag 5 juni.

Door een unieke gist te gebruiken, slaagt Brouwerij Roman erin een bier te brouwen met nagenoeg geen alcoholproductie dat lekker én verrassend verfrissend is. Maar vooral anders. Zo bevat Ramon slechts 0,3% alcoholvolume en 28 calorieën/100ml. Het bier is dan ook een positief, natuurlijk alternatief en uitermate geschikt als dorstlesser na een sportieve inspanning of op een zonnige dag.

Het buitenbeentje van de familie
Je proeft het meteen als je een Ramon – what’s in a name – aan je lippen zet. Een onmiskenbare biersensatie die fris en lekker wegdrinkt. Maar dat is niet alles, frisse doordrinkbare bieren had de brouwerij al in het gamma. Je ziet ook meteen dat Ramon zichzelf anders profileert. De originele verpakking springt in het oog en bewijst dat we hier niet te maken hebben met het zoveelste alcoholvrije bier. Ramon zal enkel verkocht worden in blik.

Kortom: een bier waarmee Roman inspeelt op de verschillende consumptiemomenten en de stijgende vraag naar alcoholarm bier.

Waar in de markt van de alcoholvrije pilsbieren reeds meerdere spelers aanwezig zijn, zag Brouwerij Roman een opportuniteit binnen het segment van de alcoholvrije speciaalbieren. Ramon combineert een verfrissende en fruitige smaak met een milde bitterheid. De brouwmeesters kozen voor smaakvolle hop: Hallertauer, Galaxy en Simcoe.

www.ontdekramon.be

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open