BREWDOG AMSTERDAM CENTRAAL

Goed nieuws voor alle BrewDog fans: op het Centraal Station van Amsterdam opent dit najaar een BrewDog bar. Het is na BrewDog Outpost Rotterdam de tweede bar van de Schotse brouwerij in Nederland. BrewDog Amsterdam Centraal wordt de eerste BrewDog-bar op een reislocatie op het vasteland van Europa, en komt voort uit een samenwerking met SSP Group, een toonaangevende exploitant van eet- en drinkgelegenheden op reislocaties over de hele wereld. De bar biedt een indrukwekkend uitzicht over ‘t IJ en bevat een aantal typische BrewDog-elementen, waaronder neonlichten en ‘press for beer’-buttons.

Gasten kunnen genieten van BrewDog headliner-bieren naast een selectie van lokale craft bierbrouwers, evenals van exclusieve bieren uit het uitgebreide assortiment van BrewDog. De bar serveert ook BrewDog’s klassieke alcoholische en alcoholarme drankenmenu, met sterke dranken, cocktails, wijnen, frisdranken en warme dranken. Het barrestaurant beschikt over een uniek BrewDog-menu, lokaal gemaakt om de regio te weerspiegelen. Van het ‘Dutch Haystack’ ontbijt met regionale varkensworst, gerookt streaky bacon, hash brown, bospaddenstoelen en meer tot BrewDog’s klassieker ‘Patriot Burger’ en ‘World Famous Wings’, er is voor elk wat wils. Het menu biedt diverse opties voor alle dagdelen; van ontbijt- en brunchgerechten tot late night snacks.

Peter Hoekstra, Managing Director, SSP Nederland BV: “We zijn verheugd om zo’n leuk, innovatief merk naar Amsterdam Centraal te brengen. We hebben nauw samengewerkt met het BrewDog-team om een Nederlands aanbod op maat te creëren waar onze klanten zeker van zullen houden.”

James Watt, CEO van BrewDog: “Amsterdam heeft altijd een levendige craft beer-scène gehad en daarom zijn we erg enthousiast om onze samenwerking met SSP uit te breiden om een fantastische nieuwe bar te openen in het historische Centraal Station van de stad. We kijken ernaar uit om reizigers in Amsterdam te verwelkomen wanneer we later dit jaar openen.”

Peter Jagersma, Manager Exploitatie, NS Station: “We zijn erg blij om samen met onze partner SSP te groeien en een nieuw merk op het station te verwelkomen met BrewDog. Amsterdam Centraal is niet alleen een reisknooppunt, maar ook een bestemming op zich voor passagiers, toeristen en locals. Met deze samenwerking zijn we in staat om onze klanten een plek te bieden om te verblijven, elkaar te ontmoeten en samen te genieten van een goede tijd op het station.”

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open