BREWMINE TAP

Brewmine TAP is zoveel meer dan een eigentijdse stadsbrouwerij. Het is een brouwerij met een aanpalende taproom met 20 tapkranen en een zonovergoten dakterras. In de brouwerij staat het 5hl brouwhuis ook ter beschikking van zowel hobbybrouwers als ervaren brouwers! Bierfirma’s mogen hier zelf aan de ketels komen staan en samen met de Brewmine TAP brouwmeester hun eigen bier komen brouwen!

Ook voor bedrijven en verenigingen bieden zij formules aan voor het komen brouwen van een bedrijfs- of verenigingenbier. “Of je nu tijdens een vrijgezellendag je eigen trouwbier wil brouwen of een kerstbiergeschenk voor je werknemers. Iedereen is hier brouwer”, aldus Hilaire Spreuwers “Maar wees er snel bij, want onze brouwkalender raakt razendsnel gevuld”.

Brewmine TAP wil de drijvende kracht zijn achter groei en innovatie in de craft beer scene. Door de brouwinstallatie ter beschikking te stellen van bierfirma’s verlagen we de drempel voor startende brouwerijen aanzienlijk. Met hun eigen R&D en uitwerking van speciale eventbieren, zoals bijvoorbeeld een 0.8% bier voor het sportevent Dwars Door Hasselt, brengen ze constant leven in de brouwerij

TAP for Gold & TAP for Good

Tijdens de openingsweken zijn de kranen gevuld met eigen gebrouwen bieren, maar ook met bieren van bevriende brouwerijen zoals Brauw, Hophemel en Family Man. Brewmine TAP stelt namelijk hun tapkranen ook ter beschikking van brouwerijklanten en wil de community laten beslissen welk bier op de gouden tap komt. Er is ook telkens een TAP for Good, waarbij 1 euro van de opbrengst naar een goed doel gaat dat de brouwer van het desbetreffende bier zelf mag bepalen.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open