ST. PATRICK’S DAY

in Waterloo

Liefhebbers van Guinness, de emblematische zwart-witte stout verheugen zich elk jaar op de komst van St. Patrick’s Day. Op donderdag 17 maart zet de Ferme de Mont Saint-Jean in Waterloo Ierland in de schijnwerpers met Iers eten en livemuziek.

Een uitzonderlijke locatie voor een uniek feest

Deze Ierse feestdag, die overal ter wereld wordt gevierd, is een echte uitnodiging om samen te komen. Anthony Martin is verheugd dat hij in de prachtige omgeving van de boerderij van Mont-Saint-Jean Guinness kan laten proeven. “Dit is een uitgelezen kans om traditie en erfgoed te combineren met een uitzonderlijke locatie en een al even uitzonderlijk drankje.” Het voormalige ‘Hospitaal van de Engelsen’ opgericht door de hertog van Wellington, is nu beter bekend als de boerderij van Mont-Saint-Jean. In 2014 werd de boerderij overgenomen door de familiegroep rond Anthony Martin die het geheel renoveerden en uitbreiden om het publiek optimaal te kunnen ontvangen in een inspirerend totaalconcept. Zoals veel iconische Belgische gebouwen zal de boerderij een heel weekend GROEN gekleurd worden. De boerderij krijgt een Iers tintje, uw smaakpapillen worden verwend met Ierse gerechten, uw oren met livemuziek.

In de schuur geeft de Keltische rockband ‘Rapalje’ een concert. Buiten staan foodtrucks opgesteld die vanaf 20.00 uur Ierse hapjes serveren. Voor degenen die liever zitten, serveert het restaurant een Iers menu, begeleid door livemuziek van de traditionele band, de ‘Cloverstompers’.

Een groene keuze voor Bob dit jaar!

Een glas Guinness Draught in de hand en het feest kan beginnen! De onmiskenbare donker robijnrode vloeistof met zijn romige schuim, chocolade- en koffietoetsen, zacht in evenwicht gehouden door bittere, zoete en gebrande tonen, verleidt de liefhebbers met zijn complexiteit en gedurfde combinatie van smaken. Dit jaar gaat Guinness nog een stap verder en breidt het zijn aanbod uit met de lancering van Guinness 0.0, een 100% Guinness bier, maar met 0% alcohol.

Dit nieuwe bier, dat wordt gebrouwen door de brouwers van St. James Gate, put uit 263 jaar geschiedenis om er zo voor te zorgen dat het al zijn unieke kenmerken behoudt. De wens om het specifieke karakter en de smaak van Guinness te behouden stond centraal in het vier jaar durende proces dat werd geleid door de technische en innovatieteams van St. James’s Gate. Het bier is alleen verkrijgbaar in blikjes van 44cl, met een ‘widget’, dat zorgt voor het wereldberoemde romige schuim. Het zal worden gepromoot in bierspeciaalzaken en geselecteerde supermarktketens.

Ticketreservering: https://www.billetweb.fr/guinness-celtic-rock

Vind dit evenement en alle informatie om St. Patrick’s Day in België te vieren op: Guinness.anthonymartin.be

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open