Artikels

Zoals beloofd op 30 september 2019 brengen we u de de proefnotities van de St.Bernardus Abt 12 Barrel Aged Sour. Bier: St.Bernardus Abt 12 Barrel Aged Sour

...

met Birra Artigianale Elk zijn zin, maar dat de zomer voor velen bij ons toch wat aan de korte kant is, zullen toch velen beamen. Er en stukje aan beien...

Het Italiaanse woord linguine betekent ‘tongetjes’ en slaat op een droge pastasoort gemaakt van tarwe. De pasta’s zijn plat en dik in het midden, zijn zo’n 24 cm lang en...

Studienamiddag Gegroepeerd in ‘The Technology Hive’, engageren 6 bedrijven zich tot het aanbieden van duurzame technologieën voor de brouwerij- en drankenindustrie. Technologieën gericht op o.m. koeling, verpompen, filtratie, circulair waterverbruik...

Brouwerij 3 Fonteinen heeft tijdens een persconferentie in Lot zijn ambitieuze uitbreidingsplannen uit de doeken gedaan. De brouwcapaciteit moet binnen een termijn van 4 jaar met 50% uitbreiden. Dat zal...

Microbrouwerij Cabardouche is open Het is zover: Borgerhout heeft na tientallen jaren terug een brouwerij! Microbrouwerij Carbardocuhe in de Centers, onder de spoorwegbogen, is open. Hier en daar ontbreekt misschien...

Tomaat Garnaal en garnaalkroketten zijn een ode aan het uitstervende ras van de Belgische garnaalvissers. Het grijze goud uit de Noordzee wordt algemeen erkend als de fijnste in zijn soort,...

Uinta Brewing Company Earth, Wind & Beer is de slogan van Uinta Brewing Company. De bieren worden op een ecologische verantwoorde manier gebrouwen, de energie is afkomstig van windmolens en...

Le Petit Fagnard is een rauwmelkse kaas gemaakt van volle koemelk door Fromagerie du Troufleur. De kaasmakerij ligt temidden van de prachtige natuur van de Hoge Venen in het dorpje...

Wij zijn dol op vistaart. Hij is romig, vullend en verrukkelijk. Er is weinig wat er tegen opkan, ongeacht het seizoen. We hebben het geluk dat ons landje aan de...

Komend weekend brengen het Antwerps Bier College en de Stadsbrouwerij (brouwerij De Koninck) voor de negende keer hulde aan Modeste Van den Bogaert met een festival naar zijn imago. Vaste...

St.Bernardus Abt 12 is het paradepaardje van onze brouwerij en wordt beschouwd als één van de beste bieren ter wereld. Abt 12 wordt gebrouwen in de klassieke ‘Quadrupel’ stijl volgens...

Een blikje sardienen in olie kan een banaal gerecht zijn of kan een ware traktatie zijn. De artisanale visconserven van Jean de Luz behoren tot deze laatste categorie. De visjes...

Zondag 6 oktober Oktober is in zicht en dan is het weer tijd voor Open Bedrijvendag. Ook dit jaar zullen de eerste zondag van oktober enkele bedrijven hun deuren openen...

De bereiding van deze artistieke Nederlandse kaas is gebaseerd op de productiewijze van de beroemde Italiaanse Gorgonzola. Het is echter een Nederlandse kaas gemaakt met melk uit Nederland. De kaas...

De keuze van The Black Panther Black Panther is in meerdere opzichten een speciale superheld. Uiteraard heeft hij wel een reeks krachten die hem niet alledaags maken, maar hij staat...

Na het verdwijnen van onder meer Ekla en Wiels was er niets meer over, maar dankzij Brasserie de la Senne wordt er nu opnieuw pils gebrouwen in Brussel. “Het was...

Dit is een prachtige combinatie voor een warme nazomerse dag. Ventresca is het zachte vlees van de buik van de tonijn. Het visvlees is uitzonderlijk van smaak. Het is het...

Een jaar terug lanceerde Brouwerij De Halve Maan uit Brugge het alcoholvrije speciaalbier SPORTZOT (0,4%). Het merk veroverde in korte tijd de Belgische én de Nederlandse markt. Deze zomer kondigde...

De tomaat is een vruchtgroente en komt in veel variaties voor. De tomaten onderscheiden zich van elkaar door de grootte, vorm, smaak of stevigheid. We kiezen voor dit gerecht voor...

Populair
Beer Agenda
Op locatie

BEER EXPERIENCE

Van:24/09/2025

Tot:24/02/2025

Op locatie

Dutch Beer Challenge

Van:16/04/2025

Tot:16/04/2025

Op locatie

Brussels Beer Challenge

Van:04/11/2024

Tot:07/11/2024

Advertentie
Registraties vanaf 01/06!
Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open