BIERFIETSBOEK BELGIË

Het ‘Bierfietsboek België’ is een ideale gids naar een verfrissende ervaring in de natuur, met niet minder dan 40 unieke fietsroutes om je dorst naar natuur en bier te lessen. Stap in de wereld van de Ardense bossen, de Vlaamse vlaktes en adem de frisse lucht in, terwijl je langs uitgestrekte velden en weelderige groene landschappen fietst. Laat je verrassen terwijl je door de geplaveide straten van eeuwenoude stadjes kronkelt. 

Elke route in deze gids wordt gedetailleerd beschreven, inclusief informatie over de moeilijkheidsgraad, hoogteverschillen en niet te missen bezienswaardigheden. Het avontuur eindigt telkens nabij een brouwerij of een plek waar je kunt genieten van een verrukkelijk lokaal gebrouwen bier, zorgvuldig getest en goedgekeurd door de auteur. Als bonus vind je ook enkele aanbevolen eetgelegenheden en adressen waar je het lokale bier kunt kopen.

Pierre Pauquay, een doorgewinterde journalist met meer dan dertig jaar ervaring, heeft twee grote passies: de natuur en zijn fiets. Bekendheid verwierf hij vooral met zijn gedetailleerde wandelverslagen. Met een voorliefde voor lange solo-omzwervingen en meerdaagse tochten in de bergen, deelt Pierre zijn rijke ervaringen in verschillende toonaangevende fiets- en outdoormedia. Zijn expertise en liefde voor de natuur komen samen in deze inspirerende gids.

Bierfietsboek België, Luster, €24,95.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open