GREAT BREWERIES

Marathon / Walk

Op zondag 12 mei vindt de vierde editie van de Great Breweries Marathon plaats, een stevige sportieve challenge, gekoppeld aan het beste dat België te bieden heeft! Een volledige marathon of een parcours van 25km door het Scheldeland waarmee lopers en wandelaars letterlijk door drie Belgische Great Breweries gaan.

Het feit dat we Duvel Moortgat, PALM Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels aan niemand meer hoeven voor te stellen, is maar een bevestiging van hun statuut van Belgische Great Breweries. Ze maken deel uit van de vaandeldragers die in binnen- en buitenland onze rijke biercultuur vertegenwoordigen. Een biercultuur waar we terecht zo fier op zijn dat we het vooral zoveel mogelijk proberen te ‘beleven’ en met anderen te delen. En daar is de Great Breweries Marathon echt wel een ’toppertje’ voor.

OK, er zit wel een (stevige) sportieve uitdaging achter, maar het draait toch vooral om samen nog eens ‘de benen te nemen’ en te genieten van wat moois en wat lekkers … toch? Deze tocht door het Scheldeland heeft het zo een beetje allemaal. Mooie landschappen, bierdegustaties onderweg, stopplaatsen in de brouwerijen, artiesten die op verschillende plaatsen op het parcours voor wat ambiance zorgen, camaraderie in de inspanning en een ‘finish’ met bier en muziek om deftig na te praten en te bekomen.

Kortom, gewoon een evenement dat je ooit eens meegemaakt moet hebben en dus zet je 12 mei maar best meteen in de agenda. Wie inschrijft voor 24 april geniet bovendien van een ‘vroegboekkorting’ en is nog op tijd voor een gepersonaliseerd borstnummer. Schrijf dus meteen in om die dag niet gewoon ‘een nummer’ te zijn!

Info & inschrijvingen : www.greatbreweriesmarathon.be

Wie de fysische uitdaging niet ziet zitten kan de dag zelf uiteraard ook gewoon eentje komen drinken en meegenieten van de sfeer … supporters zijn zeker welkom.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open