LAZY FRIDAY = LUIE VISDAG

Het is eerste vrij- en visdag van het nieuwe schooljaar en we zijn net weer vertrokken voor een jachtig jaar op de schoolbanken. Of voor een tournee stress stapelen op de werkvloer. En dan moeten we nog gezond koken op de koop toe. Delhaize helpt ons vandaag met drie kant en klare visgerechten. Bier Grand Cru pairt elk gerecht met een Belgisch bier.

Schelvis Ostandaise en witloof van Peter Goossens : we pairen deze klassieker onder de streekgerechten met een Westmalle Tripel, een machtig gerecht met een machtig bier.

Kabeljauwfilet met botersaus,  spinazie en puree van Bart Desmidt: Een Duvel heeft voldoende kracht en subtiliteit om dit gerecht aan te kunnen. De hevige pareling van het bier snijdt als een mes door de botersaus.

Atlantische gerookte zalm met mosterdsaus & gestoofde prei van Christer Elfving: We opteren voor een krachtig en koppig bier dat het gerecht aankan. Een Lupulus – Organicus van Brasserie Lupulus is een perfecte match.

Cover © Delhaize

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2025
In december starten de inschrijvingen!