Bier Grand Cru, Belgium's leading beer magazine.
- Beer&Food
Zin in een Belgische klassieker met een twist? Deze mosselen in Oude Geuze Boon zijn puur culinair erfgoed: fris, romig, een tikje venkel en de unieke...
Abonneer je op onze nieuwsbrief :
Beer & food
Laatste nieuws
Op zondag 5 oktober 2025 gooit Brouwerij Huyghe in Melle de deuren open tijdens Open Bedrijvendag. Een unieke kans voor iedereen die wil zien waar passie voor bier en duurzaamheid...
Ons wekelijks bier Vandaag viert de Franse Gemeenschap feest. Het zuidelijke équivalent van de Vlaamse 11de juli ter ere van de Waalse vrijwilligers die vochten tijdens de Vierdaagse van Brussel....
Op deze dag in 1969 brachten The Beatles hun iconische album Abbey Road uit. Rolling Stone riep het uit tot het vijfde beste album aller tijden. De albumhoes is legendarisch: de Fab...
- •
“Wie niet vooruitgaat, gaat achteruit.” Lionel zegt het zonder verpinken. Samen met zijn neef Bertrand stuurt hij al twintig jaar de Brasserie de Silly. En geloof me: stilstaan doen ze...
A place where everybody wants to go. The love that we came to know They call it Wanatou. Dit najaar komt WANATOU terug met een aantal evenementen op het snijpunt...
Augustijn wordt al sinds 1295 gebrouwen door de paters Augustijnen in hun klooster in Gent. Vandaar de vermelding van het jaartal op het etiket. Een directe link met de abdij...