Artikels

DE LAATSTE BIER-NIEUWTJES UIT NEDERLAND #BOCKBIER2016 (B)OcKTOBER is in volle gang! In België is bockbier misschien (nog) niet zo populair, maar in Nederland staat dit biertype op een goede derde...

Het bekende Brusselse volkscafé de Monk aan het Sint-Katelijneplein verandert zondag voor één dag in een stoofvleesrestaurant. Dat gebeurt samen met de lancering van De Mijne is de Beste –...

Een Brusselse straffe madam en twee klein kadeekes uit onze hoofdstad sloegen de pollekes in elkaar. De drie eigenzinnig ondernemers creëerden “De Zenne Pistolet Cantillon”, kool gekookt in Cantillon, licht...

Een Hamburger is met lengte voorsprong het populairste broodje ter wereld. Bier is de lievelingsdrank van de mensheid. De match ligt voor de hand. Ben je in Santiago Chili en...

Voor echte bierliefhebbers en echte foodies. Het “Echt bier kookboek” is gemaakt door drie Duitse kunstzinnige levensgenieters: Torsten Goffin woont in Keulen en werkt als fotograaf, culinair journalist en scenarioschrijver...

Voor één keer is de combinatie rijden en drinken toegestaan. Tijdens de driejaarlijkse racewedstrijd van volkscafé Oud Arsenaal nemen een zestal teams het 12 uur tegen elkaar op. Een autoracebaan...

Bockbier gekte Eind september of de eerste maandag van oktober -niemand durft het nog met zekerheid te zeggen- kijkt België met grote ogen en met open mond naar het begin...

5e editie van de Brussels Beer Challenge Na Brussel (2012), Luik (2013), Leuven (2014) en Antwerpen (2015), keert dit internationale bierevenement terug naar de hoofdstad van Europa De Brussels Beer...

Hertog Jan brengt een vatgerijpte-serie op de markt. De Hartog Jan Grand Prestige , rijpt negen maanden in cognac-, bourbon en portvaten. Grand Prestige is op zich een prachtig bewaarbier....

Primus lanceert een originele tapkraan. Een uniek ontwerp, helemaal in de huisstijl. En hoewel ze eerder oud en industrieel oogt, garandeert het binnenwerk van de kraan uiteraard een perfecte kwaliteit...

Tynt Meadow, de eerste Trappist ale Tot nu toe waren er slechts elf trappistenbrouwerijen in de wereld. Nu is de Engelse abdij van Mount St. Bernard de twaalfde trappistenbrouwerij geworden....

Van lagerbier tot lambiek, van porter tot pilsener, bokbier, bitter, stout en seizoensbier: er is een heerlijk bier naar ieders smaak. Bier varieert van licht en mild tot donker en...

Gecensureerd, verbeterd en aangepast door Thomas Costenoble. Bier en kaas? Daar hebben we al iets over gelezen. Werkt. En is altijd een goed idee. Zolang je maar het beste bier...

Haal snel Bier Grand Cru #6 in huis of abonneer je nu via onze gloednieuwe website!

...

De oorsprong van het merk Caulier dateert van het midden van de 19de eeuw in het kleine dorp Neuvilles, gesitueerd in de entiteit van Soignies. De Brasserie Caulier* heeft zich...

– MADE IN BELGIQUE – Vintage pin ups in ietwat suggestieve en ondeugende posities. Dat is wat je te zien krijgt op de flesjes van deze experimentele microbrouwerij. In Horrues,...

DE HOGE VLUCHT VAN DE FENIKS Het verhaal van de feniks uit de radiospots van Grimbergen is niet uit de duim van een marketeer gezogen. Die feniks zie je overal...

TUSSEN ZACHT EN BITTER Tijdens het interbellum hadden vrijwel alle Belgische brouwerijen stout of scotch in hun assortiment. De Engelse invloed en zelfs de dankbaarheid voor de hulp van de...

De Carrefour Belgium group heeft besloten om de bieren die op de Brussels Beer Challenge in de prijzen gevallen zijn in de kijker te zetten. Dit jaar worden er niet...

Foodpairing Heerlijke bier- & foodpairing recepten door bierchef Han Hidalgo. INGREDIËNTEN voor 4 personen BEREIDING De ontpitte dadels in flinterdunne stukjes snijden en gedurende 1 uur in Rochefort 10 wellen....

Populair
Beer Agenda
Op locatie

BEER EXPERIENCE

Van:24/09/2025

Tot:24/02/2025

Op locatie

Dutch Beer Challenge

Van:16/04/2025

Tot:16/04/2025

Op locatie

Brussels Beer Challenge

Van:04/11/2024

Tot:07/11/2024

Advertentie
Registraties vanaf 01/06!
Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open