Artikels

5e editie van de Brussels Beer Challenge Na Brussel (2012), Luik (2013), Leuven (2014) en Antwerpen (2015), keert dit internationale bierevenement terug naar de hoofdstad van Europa De Brussels Beer...

Hertog Jan brengt een vatgerijpte-serie op de markt. De Hartog Jan Grand Prestige , rijpt negen maanden in cognac-, bourbon en portvaten. Grand Prestige is op zich een prachtig bewaarbier....

Primus lanceert een originele tapkraan. Een uniek ontwerp, helemaal in de huisstijl. En hoewel ze eerder oud en industrieel oogt, garandeert het binnenwerk van de kraan uiteraard een perfecte kwaliteit...

Tynt Meadow, de eerste Trappist ale Tot nu toe waren er slechts elf trappistenbrouwerijen in de wereld. Nu is de Engelse abdij van Mount St. Bernard de twaalfde trappistenbrouwerij geworden....

Van lagerbier tot lambiek, van porter tot pilsener, bokbier, bitter, stout en seizoensbier: er is een heerlijk bier naar ieders smaak. Bier varieert van licht en mild tot donker en...

Gecensureerd, verbeterd en aangepast door Thomas Costenoble. Bier en kaas? Daar hebben we al iets over gelezen. Werkt. En is altijd een goed idee. Zolang je maar het beste bier...

Haal snel Bier Grand Cru #6 in huis of abonneer je nu via onze gloednieuwe website!

...

De oorsprong van het merk Caulier dateert van het midden van de 19de eeuw in het kleine dorp Neuvilles, gesitueerd in de entiteit van Soignies. De Brasserie Caulier* heeft zich...

– MADE IN BELGIQUE – Vintage pin ups in ietwat suggestieve en ondeugende posities. Dat is wat je te zien krijgt op de flesjes van deze experimentele microbrouwerij. In Horrues,...

DE HOGE VLUCHT VAN DE FENIKS Het verhaal van de feniks uit de radiospots van Grimbergen is niet uit de duim van een marketeer gezogen. Die feniks zie je overal...

TUSSEN ZACHT EN BITTER Tijdens het interbellum hadden vrijwel alle Belgische brouwerijen stout of scotch in hun assortiment. De Engelse invloed en zelfs de dankbaarheid voor de hulp van de...

De Carrefour Belgium group heeft besloten om de bieren die op de Brussels Beer Challenge in de prijzen gevallen zijn in de kijker te zetten. Dit jaar worden er niet...

Foodpairing Heerlijke bier- & foodpairing recepten door bierchef Han Hidalgo. INGREDIËNTEN voor 4 personen BEREIDING De ontpitte dadels in flinterdunne stukjes snijden en gedurende 1 uur in Rochefort 10 wellen....

Griekenland, de bakermat van de westerse beschaving, balanceert op de rand van een faillissement en een exit uit de eurozone. Bovendien kampt het land met een vergrijzende bevolking (vijfde oudste...

Tussen Pot & Pint Brasserie Omer Vander Ghinste sloeg recentelijk de handen in elkaar met het concept Foodpairing ®. Dat is een op wetenschap gebaseerde methode die je helpt om te zien welke...

Innovatie & Marketing Na maanden werk en een volledige transformatie, opende de Carrefour Hypermarkt van Bergen Grands Prés in december opnieuw zijn deuren. Midden in de winkel werd hun eigen...

Innovatie & Marketing In 2013 sloegen 2 jonge Brusselaars, Olivier en Sébastien, de handen in elkaar en begonnen ze het Brussels Beer Project. Hun doel is om via co-creatie tot...

Tussen Pot & Pint Op maandag 18 januari vond in Tour & Taxis in Brussel “The Historical Belgian Culinary Timetable” plaats. Een nu al historisch evenement, georganiseerd door de Meesterkoks...

Het prestigieuze restaurant Château du Mylord werd in 1981 opgericht door chef-kok Jean-Baptiste Thomaes. In 1987 krijgt hij zijn eerste Michelinster toegewezen, een tweede ster volgde in 2002 en wederom...

Les Brigittines, gelegen in het centrum van Brussel vlakbij de kleurrijke Marollenwijk, straalt klasse en waardigheid uit. Meesterkok Dirk Myny laat u kennismaken met zijn “plezierkeuken” gebaseerd op lokale producten....

Populair
Beer Agenda

Begin je zondag met een unieke beleving

Van:06/07/2025

Tot:06/07/2025

Op locatie

Horeca Expo

Van:16/11/2025

Tot:19/11/2025

Belgian Beer Weekend

Van:05/09/2025

Tot:07/09/2025

Op locatie

BEER EXPERIENCE

Van:23/02/2026

Tot:23/02/2026