The Butcher’s Store Antwerpen is een goedlachse rock-‘n-roll-slagerij in de Antwerp city brewery waar de ambacht van de slager terug naar de essentie wordt gebracht. Met de eindejaarsfeesten aantocht presenteren ze een aantal specialiteiten. We stelden een menu samen uit het ruime aanbod en pairden deze delicatessen met bieren van Duvel Moortgat.
Amuse gueule
APERITIEF GLAASJE: Gevuld met burrata en ambachtelijke Porchetta.
Bier suggestie: Winterkoninck
Koud voorgerecht
VITELLO TONNATO: Rosé gebakken kalfsgebraad met saus van tonijn en afgewerkt met gerookte ansjovis en gedroogde kappertjes.
Bier suggestie: Wild Joe
Warm voorgerecht
MERGPIJP MET PULLED BEEF: Gegrilde mergpijp met hartig draadjesvlees van ossenstaart. Old meets new!`
Bier suggestie: Maredsous Bruin
Hoofdgerecht
KALKOEN DE LUX: Vulling met farce van kalfsvlees, verrijkt met kalfszwezeriken, foie gras, gebakken ham, pistachenoten en extra kalkoenfilet.
Bier suggestie: Duvel
Nagerecht
SABAYON met Noordse krieken
Bier suggestie: Liefmans Kriek-Brut Extra
Cover © The Butcher’s Store