EASY FRIDAY NIGHT BEER DINNERS

Provençaalse aardappelschotel met courgette

Dit is een uiterst gemakkelijk en smakelijk vegan gerechtje. Het is ee soort koekje van aardappelen en courgette met provinciaalse kruiden. We drinken hierbij een Super Cadix van de Antwerpse Brouw Compagnie.

Ingrediënten:

  • 4 grote geschilde aardappelen
  • 2 courgetten
  • Provençaalse kruiden
  • Peper & zout
  • Olijfolie

Bereiding:

  1. Snijd de aardappelen en de courgetten in hapklare stukken. Laat uitlekken.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan met een dikke bodem.
  3. Bak het groentemengsel (de groenten zijn klaar als ze bruin zijn en aan elkaar klitten).
  4. Kruid met de Provençaalse kruiden en peper & zout;
  5. Serveer met stokboord en een slaatje.

Pairing:

We serveren deze lekkernij met een frissen en bittere lager van de Antwerpse Brouwe Compagnie. Het licht bier pats perfect bij deze zomerse bereiding.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open