LOVE ALE

Lowlander lanceert exclusief liefdesbier bij HEMA

Nog voor men de kans had om de ‘Summer of Love’ te ervaren, was het al voorbij. Maar niet getreurd, want ook in een dikke trui kun je genieten van de liefde. Na de succesvolle Tompouce Ale wordt er opnieuw geflirt tussen botanische brouwer Lowlander en HEMA. Lowlander lanceert een lustopwekkend liefdesbier genaamd Love Ale, exclusief verkrijgbaar bij HEMA, en proost daarmee op een ‘Winter of Love’.

De rechterhand van Cupido
De Lowlander Love Ale (5% alc.) is gebrouwen met zoete, sensuele aardbei, geurige roos en als speciaal ingrediënt: damiana. Een eeuwenoud aromatisch kruid, geliefd om haar dromerige, gelukzalige werking. Het biertje is onweerstaanbaar flirterig en fruitig met een bloemige afdronk. Je kunt dus stellen dat deze afrodiserende ingrediënten jouw seksuele hartstocht naar een hoger niveau tillen. Naast de stimulerende voordelen van het bier steun je met de aanschaf ervan ook nog eens een goed doel: 1% van de opbrengst wordt geschonken aan het Wereld Natuur Fonds. De donatie gaat expliciet naar de bescherming van de beschermde diersoort ijsberen, vandaar ook de ijsbeer op het etiket van het Love Ale bierflesje. “De verschillende kruiden, specerijen en fruit zorgen niet alleen voor een natuurlijk lekkere, verfrissende smaak, maar bewijzen ook wat voor bijzondere, lustopwekkende werking ze kunnen hebben. Om de liefde te vieren, onderzochten we verschillende botanicals die voor vlinders in de buik zorgen. Al snel stuitten we op een mooie combinatie van natuurlijke afrodisiaca die niet alleen onweerstaanbaar lekker smaken, maar ook nog eens zorgen voor wat extra stimulans”, aldus Frederik Kampman, Chief Botanical Officer Lowlander.

De aardbei is het symbool van Venus, de Godin van de liefde, schoonheid, verlangen en seks. Dankzij de verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten die aardbei rijk is, wordt de doorbloeding en de aanmaak van oestrogeen extra gestimuleerd, wat weer helpt bij het onderhouden van een gezond seksleven. Daarnaast maakt de aardbei het bier verrassend sappig en subtiel zoet.
De roos staat symbool voor liefde en verlangen, en wordt daarom op dagen als Valentijnsdag vrijwel nooit overgeslagen. De legende zegt dat deze natuurlijke afrodisiac pleziercellen in ons lichaam activeert, waardoor we tevens opgewonden kunnen raken. In het bier herken je de roos terug als een licht kruidig, sensueel bloemig aroma dat je vooral in de afdronk zult proeven.
De damiana heeft een gelukzalige werking en helpt je om ultiem te ontspannen. Het perfecte ingrediënt om in de stemming te komen. Dankzij de spannend scherpe en verwarmende smaak van deze relatief onbekende, maar fascinerende botanical, ga je met de Love Ale door iedere hartstochtelijke emotie van verlangen heen.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open