Studienamiddag
Gegroepeerd in ‘The Technology Hive’, engageren 6 bedrijven zich tot het aanbieden van duurzame technologieën voor de brouwerij- en drankenindustrie. Technologieën gericht op o.m. koeling, verpompen, filtratie, circulair waterverbruik en stoombeheer. Een toekomstgerichte blik op brouwen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.
Op woensdag 23 oktober organiseert ‘The Technology Hive’ een studienamiddag om hun visie wat uit de doeken te doen en een kleine stand van zaken / presentatie te geven van de nieuwste technologische vorderingen die brouwerijen nog ‘zuiniger’ en ‘properder’ kunnen maken. NXT in Brewing vind plaats in Mechelen en inschrijven is nog steeds mogelijk. Een studienamiddag waarop elke brouwer zeker iets zal opsteken.
PROGRAMMA
15u00 Ontvangst
15u30 Presentatie partners en topics:
- Circulair waterherbruik – Dhr. Pieter Loose, EKOPAK
- Efficiënt stoomgebruik in een brouwerij – Dhr. David Wallenus, SPIRAX SARCO
- Efficiënt verpompen – Mevrouw Isabelle Coucke, PACKO INOX
- State of the art dosing reduceert productiekosten – Dhr. Ian Morbée, VERDER
- Optimalisatie van consumables, energie en afvalproductie – Dhr. Niels Dubru, EFC BELGIUM & Dhr. Christoph Föhr, FILTROX GROUP, Global Market Manager Beer
- Betrouwbare en energiezuinige koelleidingen – Dhr. Frederik Koninckx, GEORG FISCHER NV
Moderator: Sofie Vanrafelghem
17u00 Panelgesprek met mogelijkheid tot vraagstelling vanuit het publiek
17u30 Netwerkmoment met walking dinner
Inschrijven via www.thetechnologyhive.be