Boestering met Taras Boulba
Boestering met een pellepatat is pure nostalgie voor velen onder ons. Geen gedoe, maar een snel en gemakkelijk gerecht. Maak de vis puur natuur klaar, gegrild of geroosterd op een houtvuurtje. En serveer de lekkernij op een stuk bakpapier met een pellepatat. De kuit is als kaviaar, een pure delicatesse. Met een Taras Boulba, een zalig bitter bier van Brasserie de la Senne, is het feest compleet. En deze hele feestmaaltijd heeft u nog geen vijf euro gekost! Smakelijk.
Ingrediënten:
- 4 boesteringen (panharingen), schoongemaakt
- peper en zout
- zonnebloemolie
- gloeiende houtskool
Bereidingswijze:
- Smeer een gril in met de zonnebloemolie.
- Kruid de boesteringen met peper en zout.
- Leg de vissen op de gril en rooster ze.
- Dien ze op met een pellepatat.
Cover ©Visit Finland