DEN TRIPEL

Weldra opening van het allereerste (volks)café op Nieuw Zuid in A’pen!

Het ondernemerscollectief HCD Invest, onder meer eigenaar van de succesvolle brasserie Chasse Royale in Berchem, opent binnenkort het allereerste café op de site van Nieuw Zuid: DEN TRIPEL! Deze gloednieuwe horeca hotspot is gelegen op de hoek van de Jos Smolderenstaat en de Jan Vanhoenackerstraat vlakbij het Panamarenkoplein. DEN TRIPEL wordt een prachtig volkscafé 2.0: een gezellige kroeg in een authentiek en magnifiek kader waar iedereen welkom is om voor en na het werk of in hun vrije tijd een pintje te komen drinken met vrienden en/of collega’s.

Als je binnenkomt, waan je je als het ware in de jaren ‘60/’70 van de vorige eeuw maar tegelijkertijd ontwaar je knappe, hedendaagse elementen zoals de koperen tankbierconstructie, de hippe lichtbak boven de toog, de Carrara-marmeren toog, zetels in donker cognac leer,… Kortom, een ‘state of the art’ café met een absoluut charmant en volks karakter waar een zweem van nostalgie hangt. Naast een immens aanbod van bieren en andere dranken – waaronder het  tankbier van Stella Artois – kan je er ook smullen van tal van  koude ‘bites’ van De Laet & Van Haver. DEN TRIPEL zal worden uitgebaat door Pieter-Jan Vaes en Robin Valkaert, twee bezielende Antwerpse ondernemers en aandeelhouder in HCD Invest. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het interieur. De officiële opening vindt plaats op dinsdag 15 maart vanaf 12 u

Het gebouw “Scheldezicht” waar het volkscafé in is ondergebracht, werd ontworpen door het Deense architectenbureau C.F. Møller Architects en het Belgische ontwerpbureau Brut. De leegstaande, betonnen ruimte werd zorgvuldig onder de loep genomen door bouw- en interieurspecialist ‘Matthijs & Co’ alsook door ‘Studio Boîte’, en werd vervolgens tot in de puntjes geconcipieerd conform de doelstelling: een uitgekiende structuur, een selectie van (top) materialen, doordacht kleurgebruik, design lampen, nostalgische toetsen,… Aan ieder detail werd aandacht besteed zodat het totaalplaatje zou kloppen. Ook voor de praktische uitvoering werd beroep gedaan op ‘Matthijs & Co’ en ‘Studio Boîte’. Momenteel zijn de laatste werkzaamheden aan de gang. Binnen enkele weken wordt DEN TRIPEL officieel geopend, en kunnen mensen dit prachtige volkscafé 2.0 ontdekken!

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open