PASTA CARABONARA

en andere caragerechten

De fans van Cara Pils, het gekende en ondertussen iconische huismerkbier van Colruyt Group, kunnen voortaan extra genieten van hun favoriete gerstenat. Ze kunnen het voortaan ook ‘opeten’. Dorian Coppenrath, arts in opleiding uit Hasselt en spontaan Cara ambassadeur, heeft namelijk een Cara Pils kookboek gelanceerd: ‘Koken met Cara Pils’. Maar liefst 26 recepten passeren de revue, stuk voor stuk origineel, verrassend lekker en … met Cara Pils als ingrediënt!

Van een ontbijtje met carabrood tot een hemelse pasta ‘Carabonara’: menig Cara Pils liefhebber komt aan zijn trekken in het culinair werk van Dorian. De jonge ondernemer nam uitgebreid de tijd om zijn recepten te bedenken, uit te proberen en vervolgens te finetunen: Mijn Cara soep heeft het bijvoorbeeld niet gehaald, want die was vlakaf gezegd ‘niet te fretten’. Op de andere receptjes ben ik best trots. Ik ben er zeker van dat Cara liefhebbers dankzij mijn kookboek het bier nog meer zullen appreciëren en de vrijheid krijgen om er lekker creatief mee bezig te zijn. Al geloof ik dat ik met dit boek ook non-believers over de streep kan trekken. Niets beter dan een simpele en budgetvriendelijke ‘chili con cara’, toch?”.

Dorian stapte zelf in het voorjaar van 2021 naar Colruyt Group met het idee om een kookboek te verzinnen rond het iconische pilsmerk. Een prettig gestoord idee dat enthousiast onthaald werd. Colruyt Group haakte meteen in op Dorian zijn creativiteit en ondernemerszin. De retailer hielp Dorian dan ook om zijn boek te ontwikkelen, vorm te geven, te drukken en uiteindelijk ook op de markt te brengen.

Wij hebben alvast zo’n vermoeden dat de 1000 exemplaren die gedrukt werden ruim onvoldoende zullen zijn. Dit boek gaat namelijk sowieso al deel gaan uitmaken van de standaard uitrusting van elke zichzelf respecterende scoutsgroep … niet? Mooie bonus is ook dat in elk boek een bon zit om een volledige Cara tray (24 blikjes dus) te gaan halen in jouw favoriete Colruyt. Moet er nog Cara zijn … bestellen die handel!

Het boek is te bestellen via kokenmetcarapils.be en kost 14,95 euro (exclusief verzendkosten). De boeken worden verzonden vanaf 8 december en kunnen dus mooi op tijd toekomen om nog een plaatsje in te nemen onder de Kerstboom.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open