Artikels

Blinde vinken met Brugse Zot Bruin Blinde vinken of vogeltjes zonder kop zijn een heerlijke mengeling van varkens- en rundsgehakt met een dun lapje rundsvlees eromheen. Een afgeleide is de...

Brouwerij ’t IJ is in 1983 opgericht door Kaspar Peterson. Die maakte eind jaren zeventig van de vorige eeuw naam als basgitarist van de Nederlandse band Door Mekaar. En zoals...

Kent u trappelsap al? Wel, dat is de nieuwste creatie van de broeders van de Abdij van Westmalle. Door een overvloedige appeloogst, biedt de Abdij van Westmalle zolang de voorraad...

Salade op grootmoeders wijze met Oscar Blond Een pittig, smakelijk en gemakkelijk gerecht, dat zowel warm als koud gegeten kan worden. We kiezen als begeleidend bier een Oscar Blond van...

Vergeet Pipi Langkous,Volvo, Nilfisk, Ikea, Saga Norén, … .Het laatste succesvolle exportproduct van Zweden is ‘lagom’. Het woord betekent bijna perfect’, ‘voldoende’, ‘adequaat’, ‘precies zo goed/veel als het zou moeten...

Stoemp Stoemp is echt niet enkel in het leven geroepen om er voor te zorgen dat kinderen toch wat groenten zouden eten … ‘stoemp’ een flinke portie groenten door een...

De Scheldebrouwerij maakt allereerste bierkaas Een boerenkaas met pit. Zo omschrijven ze bij de Scheldebrouwerij hun nieuwe lekkernij. “Een eigen bierkaas stond al wel een tijdje op ons verlanglijstje, maar...

Grappige biernamen Al meer dan 35 jaar entertaint Merho jong en oud met zijn strips die bekend staan om hun woordgrappen en scherpe humor. Zijn dikke dame die in elk...

Vleesbrood Comfortfood bij uitstek en iedereen lust dit, of toch op zijn minst een bepaalde variante ervan. Met vleesbrood is het net zoals met gewoon brood, elke bakker heeft zo...

Bavaria pakt uit met een hilarische video: ‘Zo. Time to say bye’ Tijd om gedag te zeggen tegen het drukke leven van een geheim agent. In de persiflage ‘Zo. Time...

Hertog Jan heeft dit jaar de Grand Prestige maanden laten rijpen in houten vaten van Portugese wijnen. Op maandag 20 september lanceerde Hertog Jan de vijfde editie van Grand Prestige...

Kalfs onglet met gestoofde sjalot & Corsendonk Blond Niet ingewikkeld willen doen is een keukenfilosofie als een ander. Ook vanavond houden we het simpel en combineren twee Kempische producten met...

Düsseldorf is de stad van het Altbier, een bier van hoge gisting met gemiddeld 5% alcohol. Het wordt traditioneel gedronken uit een klein glas van 250ml. Wanneer je niet wilt...

‘Un bordel’ is volgens de befaamde Larousse een ‘Maison de prostitution’ of een ‘Grand désordre’. Volgens De Dikke van Dale luidt de definitie als volgt ‘huis waar prostitutie bedreven wordt’....

In de Antwerpse Hoogstraat is het foodconcept KWAT: Kebab With A Twist! neergestreken. Na de hamburger, de hotdog, de boulet en de eclair krijgt nu ook de kebab een upgrade....

Stellen dat alcoholvrij en -arm bier in de lift zit is een een open deur intrappen. Toch kiezen vele consumenten voor ‘een echte’ met alcohol. Rauw Brouwers is het hier...

U moet niet in de veelbezongen Rue des Bouchers in Brussel zijn, maar wel in Rijsel. Al is reserveren (en dat best 3 maanden van tevoren) aan te raden. Eens...

Baguette met Le bleu d’Adèle Kaas, brood en bier zijn drie ‘vergisting’ producten die een glimlach op ons gelaat toveren. Het is de ‘heilige drievuldigheid’ van de foodies. Vandaag serveren...

In het spoor van Hildegard van Bingen De groep Anthony Martin presenteert de ambachtelijke bieren Maredret ‘Altus’ en ‘Triplus’, en voorziet dankzij deze nieuwe abdijbieren de zusters van de abdij...

De historische binnenstad van Utrecht is een nieuw horecaconcept rijker. Bierbrouwer Lowlander en The Streetfood Club hebben de krachten gebundeld om het voormalig Broesepand in het centrum nieuw leven in...

Populair
Beer Agenda
Op locatie

BEER EXPERIENCE

Van:24/09/2025

Tot:24/02/2025

Op locatie

Dutch Beer Challenge

Van:16/04/2025

Tot:16/04/2025

Op locatie

Brussels Beer Challenge

Van:04/11/2024

Tot:07/11/2024

Advertentie
Registraties vanaf 01/06!
Advertentie
BRUSSELS BEER CHALLENGE 2024
Inschrijvingen zijn open