The Butcher’s Store Antwerpen is een goedlachse rock-‘n-roll-slagerij in de Antwerp city brewery waar de ambacht van de slager terug naar de essentie wordt gebracht. Met de eindejaarsfeesten aantocht presenteren...
Roggevleugel & Bolleke De Koninck Rog is een heerlijke vis, dat wil zeggen: zijn ‘vleugels’ zijn heerlijk. De rest is de moeite niet of soms zelfs giftig. Rog is ook...
Weinerschnitzel & De Poes Spéciale Belge Deze lekkernij wordt traditioneel gemaakt van kalfsvlees. Het vlees wordt platgeslagen en gepaneerd met bloem, ei en paneermeel. De schnitzel wordt vaak traditioneel geserveerd...
en andere caragerechten De fans van Cara Pils, het gekende en ondertussen iconische huismerkbier van Colruyt Group, kunnen voortaan extra genieten van hun favoriete gerstenat. Ze kunnen het voortaan ook...
Er zijn zo van die ochtends waar het moeilijk opstaan is en nee, dat is niet altijd door wat we de avond ervoor gedronken hebben. Vanochtend was zo’n ochtend …...
Het was wederom een annus horribili onder het schrikbewind van keizerin Corona. Ons leven stond on hold, we moeten ons een heleboel onprettige (en soms compleet nutteloze) maatregelen laten welvallen,...
Het was wederom een annus horribili onder het schrikbewind van keizerin Corona. Ons leven stond on hold, we moeten ons een heleboel onprettige (en soms compleet nutteloze) maatregelen laten welvallen,...
Zoete aardappel met kerstomaat, feta & SpontanBasil Een deugddoende salade voor een koude en donkere vrijdag. De zoete aardappel geeft een instant feel good gevoel, zeker in combinatie met Lindemans...
Zwarte Lola uit de striptease-bar kennen we allemaal, van horen zeggen toch. Maar wie kent er Zwarte Marjan? Dit is een bier gebrouwen met sap van braambessen van Brouwerij Vagebond...
Nix Malle Nix Malle is een tripel gebrouwen door Birrificio Nix. Het bier is een ode aan de Westmalle Tripel, ‘De moeder aller Tripels’. De brouwerij is gevestigd in Pavia,...
Gebakken zalm met zuurkool & St. Feuillien Grand Cru Een heel simpel maar machtig en krachtig gerecht voor een echte vrijdag/visdag. Laat de koude en de winter maar komen. Ingrediënten:...
De Ridderschap van de Roerstok der Brouwers is de rechtstreekse afstammeling van de eeuwenoude brouwersgilde en werd gesticht in 1946. Vandaag vertegenwoordigt zij de tradities en de waardigheid van het...
“We zitten samen in de kamer. En de stereo staat zacht. En ik denk, nu gaat ’t gebeuren. Hierop heb ik zolang gewacht”. En ik open met veel goesting mijn...
Bieren van Begeerte en Cabardouche brengen samen een bier met verse, groene hopbellen op de markt. “In onze Cabardouche vol Begeerte 2021 gebruiken we alleen maar vers geplukte hopbellen rechtstreeks...
Come on pretty ‘Duvel’ Leuk nieuws uit de kelders van brouwerij Duvel Moortgat, want de zesde batch Duvel Barrel Aged is klaar. Na het Duvel Barrel Aged succes van vorig...
La Trappe brengt in samenwerking met de Schotse brouwerij BrewDog een limited edition-bier uit: Practise What You Preach. Hiermee ondersteunen ze samen Made Blue dat strijdt voor schoon drinkwater voor...
Ribollita Ribollita is een stevige maaltijdsoep. De naam van deze beroemde bonensoep uit het Italiaanse Toscane, betekent letterlijk ‘de opnieuw gekookte soep’. De soep smaakt opgewarmd namelijk nog beter. We...
Grote Markt 1 in 1000 Brussel is het iconische en symbolische adres voor de hoofdzetel van AB InBev. De hoofdzetel van de grootste brouwer ter wereld bevindt zich nog steeds...
Gerard van den Broek neemt afscheid met Gerards Toegift Na 35 jaar dienstverband bij Hertog Jan heeft meesterbrouwer Gerard van den Broek zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Het is tijd voor...
Brussels Spruitenpotje Heel wat talen hebben nog een verwijzing naar Brussel als ze het over spruiten hebben. Spruiten zijn uiteraard niet in Brussel ‘ontstaan’, ze zijn veel ouder en de...