Bier Grand Cru, Belgium's leading beer magazine.
- News
Het thema van De Warmste Week 2025 is “onzichtbaar ziek zijn” — aandoeningen die niet meteen zichtbaar zijn, maar een grote impact hebben op het dagelijks leven. Het...
Abonneer je op onze nieuwsbrief :
Beer & food
Laatste nieuws
een wilde kerst vol karakter De dagen zijn stevig aan het korten, de lichten fonkelen al hier en daar, het wordt gezellig en knus in de huizen, … winter is...
Zeezuiper dankt zijn naam aan een oud moerasgebied dat, zo zei men, “kon zuipen als de zee”. Eeuwen geleden voorzag dit waterrijke landschap de stad Bergen op Zoom van kostbaar...
In Bierradio Brewpod #41 gaat Fedor Vogel in gesprek met Frank en Karel Boon van Brouwerij Boon in Lembeek. Vader en zoon vertellen openhartig over 50 jaar brouwerspassie, de rijke...
Wat is een stad zonder haar cafés, brouwers en stokers? In Aalst weten ze daar het antwoord op: een stad zonder ziel. Gelukkig blaast Museum ’t Gasthuys die ziel nieuw...
Ons wekelijks bier Dat de wereld doordraait en dat het er alleen maar zotter op wordt, is een mening die velen delen. Al meer dan 3 decennia vraagt het WHO...
“Ladderzat” is een heerlijke uitdrukking voor iemand die flink boven zijn theewater is. De herkomst is niet helemaal zeker, maar er zijn twee populaire verklaringen. Volgens de eerste verwijst de...